ASV Kalifornijas štatu šokējis kārtējais gadījums, kad kāds, visticamāk, popularitātes dēļ sociālajos tīklos tiešraidē pārraida nāves gadījumu. Piektdien vairāki 18 gadus vecās Obdulija Sančesas "Instagram" konta sekotāji bija liecinieki meitenes izraisītai avārijai, kurā bojā gāja viņas māsa un smagus ievainojumus guva vēl kāda pasažiere.

Stoktonā dzīvojošā Sančesa video redzama pie stūres dziedam un dejojam, kamēr dārdošās mūzikas troksnī dzirdami viņas 14 gadus vecās māsas kliedzieni. Pēc kāda laika automašīna avarē, izbraucot caur dzeloņdrāšu žogam un apmetot vairākus kūleņus uz atklāta lauka.

Gan māsa, gan otra pasažiere, kura arī esot 14 gadus veca, nebija piesprādzējušās un avārijas brīdī tika izsviestas no auto. Pilnajā video tiešraides ierakstā redzams, ka avārijas vaininiece turpina monologā nesakarīgi sarunāties ar tiešraides skatītājiem. "Ja es nonākšu cietumā par šo avāriju, tad ziniet, kāpēc – es nupat nogalināju savu māsu!" viņa paziņo, veroties telefona kamerā.

Māsa viņas uzņemtajā video ar smagu galvas traumu redzama bez dzīvības guļam netālu no auto. Obdulija turpina viņu filmēt vairākas minūtes, grozot, purinot un pa laikam kliedzot, lai viņa mostas. Tāpat viņa vairākkārt uzsver, ka dosies cietumā uz mūžu, kas gan viņu nemaz neuztraucot.

Policija uzskata, ka avārijas iemesls varētu būt alkohola lietošana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!