Foto: Reuters/Scanpix

ASV Kongresa pārstāvju palātas loceklis Maikls Grimms nonācis kritikas krustugunīs, kad neadekvāti reaģējis uz reportiera uzdotu jautājumu. Politiķis kameras priekšā draudējis žurnālistu nogrūst no balkona un salauzt uz pusēm.

Pēc ikgadējās ASV prezidenta Baraka Obamas runas par stāvokli valstī NY1 žurnālists trešdien lūdzis viedokli par runā minēto video tiešraidē.

Sarunas noslēgumā reportieris Maikls Skoto vēlējās uzdot arī jautājumu par pašlaik notiekošo izmeklēšanu saistībā ar ziedojumiem Grimma vēlēšanu kampaņai. Video redzams, kā politiķis žurnālistu pārtrauc, sakot - uz citiem jautājumiem viņš negrasās atbildēt.

Pēc brīža, kad video tiešraide jau bija noslēgusies, tomēr kamera turpināja filmēt, politiķis atgriezies un draudējis žurnālistu nogrūst no balkona, ja viņš vēl kādreiz tā rīkosies. Reportieris iebilst, paužot neizpratni, uz ko Grimms norāda, ka pārlauzīs korespondentu uz pusēm "kā puiku".

Vēlāk caur savu runasvīru Grimms izplatījis paziņojumu, ka žurnālists īstenojis necienīgu un lētu gājienu, kas politiķi nokaitinājis.

Medijs vēsta, ka Kongresa pārstāvis vēlāk zvanījis Skoto un atvainojies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!