Foto: Kadrs no video
Krievijā kāds vīrietis nokļuvis tiesībsargu redzeslokā pēc tam, kad internetā publiskots video, kurā viņš redzams savu auto mazgājot ar kaķi, ziņo "Sun".

Video redzams, kā kāds Krasnodaras reģiona iedzīvotājs pelēkās džinsu biksēs un sarkanā sporta jakā ar rudu minku slauka 'Mercedes' markas automašīnas motora pārsegu. Spriežot pēc video izteiktajām frāzēm, nojaušams, ka tā ir atriebība klaiņojošajam dzīvnieciņam, kurš uz spoži melnā auto atstājis ķepu nospiedumus.

Redzams, ka vīrietis kaķi paņēmis aiz čupra un ar viņa mīksto kažoku pulē auto virsbūvi. Viņš no bailēm sastingušo kaķi papildus vēl iemērc ūdens spainī un, dzīvnieku spiežot pret lukturiem, šķietami nopulē arī tos.

Video īsā laikā iemantojis lielu popularitāti internetā, un vairāki cilvēki to nosūtījuši policijai. Iekšlietu ministrijas pārstāvji aģentūrai "Tass" apstiprinājuši, ka Krasnodaras policijas nodaļa uzsākusi incidenta izmeklēšanu. Medijs norāda, ka tikai decembrī pieņemtais Krievijas Krimināllikums par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem paredz līdz pat pieciem gadiem ilgu cietumsodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!