Krievijā šonedēļ arestēta 68 gadus veca sieviete, kura turēta aizdomās par divu cilvēku slepkavību un viņu ķermeņu sadalīšanu. Sievietes īpašumā atrasta arī dienasgrāmata, kurā trīs valodās detalizēti aprakstīta vēl 11 cilvēku nogalināšana pēdējo 15 gadu laikā, vēsta ziņu aģentūra "Reuters".

Otrdien Sanktpēterburgā arestētā Tatjana Samsonova, kura citos avotos dēvēta par Tamāru, tiek turēta aizdomās par kāda pensionāra nogalināšanu. Drošības sargi uzskata, ka dzīvojamās mājas drošības kameru uzņemtā video redzams, kā Samsonova maisiņos un katliņos no ēkas iznes sava kaimiņa mirstīgās atliekas. 

Policija pieļauj, ka aizturētā varētu būt veikusi slepkavību arī 2003. gadā, kad tika nogalināts 32 gadus vecs Tatjanas dzīvokļa īrnieks. 

Kad policija pārmeklējusi viņas dzīvokli, starp grāmatām par astroloģiju un maģiju tika atrasta dienasgrāmata, kurā krieviski, angliski un vāciski aprakstītas vēl 11 slepkavības. Pati sieviete tika atrasta vannas istabā, viņa bijusi noklāta asinīm un turējusi rokās zāģi, ziņo "Reuters". 

Lai arī vēlāk slepkavībās vainojusi savus kaimiņus, tiek ziņots, ka Samsonova sākotnēji atzinusi savu vainu, kad otrdien runājusi ar Krievijas medijiem, kas pensionāri jau nodēvējuši par "vecmāmiņu uzšķērdēju". 

Samsonova pašlaik atrodas Sanktpēterburgas tiesas uzraudzībā, gaidot tiesāšanu, kas paredzēta pēc diviem mēnešiem. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!