Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Trešdienas agrā rītā kāds Krievijas Murmanskas apgabala iedzīvotājs manāmā reibumā no tuvējās autoskolas stāvlaukuma nozadzis bruņutransportieri, ar kuru braucis nākamajā zādzībā uz blakus esošo Apatītu pilsētu, vēsta "Reuters".

Viņš uz aptuveni 60 000 cilvēku apdzīvoto rūpniecisko pilsētu devies caur meža masīvu un pēc tam braukalējies pa pilsētas ielām līdz nonācis līdz pārtikas veikalam "Ģimene" (zemāk "Google Maps" redzams tālumā esošās daudzdzīvokļu mājas pirmajā stāvā).

1988. gadā dzimušais vīrietis iebraucis veikala skatlogā. Soctīklos publicētajā video redzams, ka jaunais cilvēks pēc iebraukšanas stiklā izkāpj, uzmet vērtējošu aci postījumiem un taisnā ceļā dodas veikalā izvēlēties laupījumu no alkohola plauktiem. Viņa guvums bijusi viena vīna pudele. Šajā diennakts laikā "Ģimene" alkoholu vēl nepārdodot, atzīmē reģionālais medijs "Hibinform".

Savā mērķtiecīgajā ceļā uz veikalu viņš pamanījies apskādēt arī tam iepretim novietotu sudrabkrāsas "Daewoo". Savukārt pēc pudeles zādzības pieticīgais vīrietis šķietami uzsāk bēgšanu, bet tūdaļ pārdomā un paliek turpat ar visu bruņutransportieri.

Vietējie iedzīvotāji, kuri manāmi soctīklos publicētajā video, neizskatās pārsteigti par notikušo, atzīmē "Reuters".

Vīna cienītājs vēlāk aizturēts. Viņš neesot pretojies, atsaucoties uz policijas pārstāvjiem, ziņo "Ria Novosti". Krievijas medijs arī noskaidrojis, ka vīrietis jau 4. janvārī nokļuvis policijas redzes lokā, kad no Kolas mācību centra "RAN" nozadzis automašīnu "Kamaz". Par to jau bijusi uzsākta krimināllieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!