Foto: Kadrs no video

Aviokompānijas "Aeroflot" pasažieri, kuri trešdien devušies no Maskavas uz Volgogradu piedzīvojuši nelielu izbīli, kad pēkšņi sācis kūpēt un drīz uzliesmojies kādam pasažierim piederošs telefona akumulators-lādētājs.

Lidmašīna incidenta brīdī jau bija nolaidusies galapunktā, un pasažieri gaidījuši izkāpšanu. Kā redzams video, telefona lādētājs sprakšķēdams dedzis uz pasažiera sēdekļa, strauji piedūmojot cilvēku pārpildīto salonu.

Par spīti indīgo dūmu kaitīgajai ietekmei, dzirdams, ka daži pasažieri sāk klepot, bet kopumā liels satraukums cilvēku vidū nav novērojams. Kāds vīrietis dzirdams atvainojamies par notikušo, bet tikmēr citi iesaistās, viņam padodot nelielu ugunsdzēšamo aparātu, kā arī puslitra ūdens pudeli, degošā akumulatora apdzēšanai.

Lai gan video tas nav redzams, atsevišķi pasažieri esot krituši panikā un lidmašīnu "Airbus A320" pametuši pa ārkārtas izejas durvīm, kuras iziet uz spārniem, un nošļūkuši pa piepūšamo avārijas trapu. Tikmēr citi lidaparātu pametuši kā ierasts, saglabājot mieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!