Foto: Kadrs no video

Kāds nepacietīgs aviokompānijas "Ryanair" klients pēc pusstundu ieilgušas pasažieru izkāpšanas aizkavēšanas Malagas lidostā nolēmis pamest salonu, lai pagaidītu uz lidaparāta spārna, ziņo BBC.

Pēc tam, kad lidmašīnas ielidošana jau aizkavējusies par stundu, un vēl aptuveni par pusstundu aizkavēta pasažieru izkāpšana, kāds aptuveni 50 gadus vecs Polijas pilsonis skaļi paziņojis, ka dosies prom pa spārnu, parāvis avārijas izejas rokturi un atvēris avārijas durvis. Viņš izkāpis uz spārna un kādu laiku mierīgi sēdējis līdz lidmašīnas personāls viņu pierunājis atgriezties salonā.

Pēc 1. janvārī notikušā incienta viņu aizturējusi Malagas lidostas apsardze un nodevusi Spānijas drošības sargājošajām iestādēm. "Ryanair" pārstāvji medijiem notikušo raksturo kā lidostas drošības pārkāpumu.

Lidmašīnā Malagā bija ieradusies no Londonas Stanstedas lidostas.

Savdabīgu drošības pārkāpumu 2016. gadā pastrādāja kāds cits "Ryanair" pasažieris Madrides lidostā. Bolīvijas pilsonis, kurš kavēja reisu uz Kanāriju salām, nolēca no trapa un devās pie kāda transportlīdzekļa, lai tas viņu aizvestu līdz lidmašīnai, bet, neticis transportlīdzeklī, turpināja ceļu kājām līdz tika aizturēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!