Kāds neģēlis ASV veicis vairākus viltus zvanus uz "Burger King" ātrās ēdināšanas restorāniem apgalvojot, ka tajos notikusi gāzes noplūde, tāpēc jāizdauza logu stikli, vēsta CNN.

Viltus zvanītājs apgalvojis, ka ir no gāzes dienesta, un vienīgais veids, kā apturēt gāzes noplūdi, ir izdauzīt restorānā logu stiklus.

Zināms, ka šajā incidentā uz viltvāržu zvaniem iekrituši trīs "Burger King" restorāni.

Piektdien, "Burger King" darbinieki Minneapolisas pilsētā Minnesotas štatā, uzķeroties uz viltvāržu zvaniem, izdauzījuši restorāna logus, CNN informēja policijas pārstāvis Toms Havlijs.

Darbinieks Ītans Grīvs CNN atzinis, ka pēc saņemtā zvana par gāzes noplūdi, nezinājis, ko darīt. "Jāatzīst, ka biju nedaudz nobijies. Pārējie darbinieki sekoja zvanītāja norādēm, tāpēc sāka dauzīt logus," sacīja Grīvs.

Viņš norādīja, ka zvanītāji esot uzdevušies par gāzes dienesta pārstāvjiem un stāstījuši par ļoti nopietnu eksploziju. Ja logi netiks izdauzīti, notikšot eksplozija, Grīvs stāsīja CNN.

"Darbinieki skrēja uz savām mašīnām, meklēja dažādas rezerves atslēgas. Ar tām viņi izdauzījuši vismaz 20 logus," pauda Grīvs.

Kad ieradusies policija, darbinieki bijuši ļoti apbēdināti par notikušo. Paši "Burger Kings" pārstāvji pašlaik CNN nekomentējuši radušos situāciju.

CNN vēsta, ka tādus pašus zvanus par gāzes noplūdēm "Burger King" saņēmuši arī Arizonā, Oklahomā un Kalifornijā.

Policija sākusi izmeklēšanu par notikušo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!