Foto: Reuters/Scanpix

Kāds vīrietis ASV Floridas štatā nošāvis savu meitu un sešus viņas bērnus - savus mazbērnus, pēc tam izdarot pašnāvību, piektdien vēsta raidsabiedrība BBC.


Noziegums noticis mājā Bellas pilsētiņā. Nogalinātie bērni bijuši trīs mēnešus līdz 10 gadus veci, informē amatpersonas. Uzbrucējs identificēts kā 51 gadu vecais Dons Čārlzs Spirits.

Policija informāciju par apšaudi saņēmusi ceturtdienas pēcpusdienā. Ierodoties notikuma vietā aptuveni 350 cilvēku apdzīvotajā Bellā, likumsargi vēl sazinājušies ar Spiritu, pirms viņš izdarījis pašnāvību. Pēc tam policisti mājā atraduši vēl septiņus ķermeņus, bet tajā atradušies arī citi cilvēki, kas bijuši dzīvi, informē BBC.

Spirits, kurš policijai bijis zināms jau iepriekš, ir vienīgais noziegumā aizdomās turētais. Vīrietis tiesāts par ar ieročiem saistītiem pārkāpumiem un bijis apcietināts. Zināms, ka 2006. gada februārī viņš atbrīvots no cietuma.

Foto: AP/Scanpix

Domājams, ka šis gadījums kārtējo reizi būs pamudinājums atsākt diskusiju par ieroču aprites kārtību ASV. ASV ir notikušas daudzas apšaudes skolās, koledžās, militārajās iestādēs, iepirkšanās centros un privātmājās, prasot nevainīgu upuru dzīvības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!