Foto: AFP/Scanpix

ASV drošības dienesti sestdienas vakarā pie Baltā nama aizturējuši vīrieti, kurš piebraucis tuvu drošības zonai un apgalvojis, ka viņa automašīna pildīta ar sprāgstvielām, vēsta CNN.

Vīrietis pēc notikušā arestēts, bet drošības dienesti pārbaudījuši viņa auto. ASV prezidenta apsardzes dienesti nav konkretizējuši, vai mašīnā atrastas bumba vai tā nav bijusi transporta līdzeklī. Baltais nams pavēstījis, ka "ierosināta krimināllieta", bet sīkāka informācija par notikušo netiek sniegta.

Incidents noticis ap pulksten 23 vakarā pēc vietējā laika pie viena no kontrolpunktiem. Pēc notikušā uz vairākām stundām slēgtas tuvumā esošās ielas un pats kontrolpunkts.

ASV prezidents Donalds Tramps incidenta brīdī nav bijis Baltajā namā, jo nedēļas nogales ierasti pavada savā īpašumā Floridā.

Pirms tam sestdienas rītā kāds vīrietis pārlēcis pār riteņu novietni, bet līdz drošības joslai nav ticis, jo viņu aizturēja specdienesta darbinieki. Vīrietis esot gribējis nogādāt Baltajā namā kādu dokumentu, bet pie viņa netika atrasti šaujamieroči.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!