Foto: RIA Novosti/Scanpix

Visu trīs cilvēku, kuri izdzīvoja pēc lainera “TU-204” avārijas Vnukovas lidostā Maskavā, veselības stāvoklis ir stabilizējies, atsaucoties uz Krievijas veselības aizsardzības ministrijas informāciju, otrdien vēsta ārvalstu mediji.

Sestdien Vnukovas lidostā avarēja lidmašīna "TU - 204", kas ielidoja no Čehijas. Avārijā bojā gāja četri un tika ievainoti vēl četri cilvēki, kuri tika ievietoti slimnīcā. Avārijas brīdī lidmašīnā, kurā ir vietas 120 cilvēkiem, atradās tikai apkalpe. Bojā sestdien gāja abi lidmašīnas piloti, bortinženieris un stjuarte, bet svētdien no gūtajām traumām mira arī otra stjuarte, tādejādi katastrofas upuru skaits pieauga līdz pieciem.

Kā ziņo ārvalstu prese, izdzīvojušās sievietes veselības stāvokļa dinamika ir pozitīva un arī abu vīriešu veselības stāvoklis tiek raksturots kā stabili smags ar pozitīvu dinamiku.

Aviokompānijas "
Red Wings
" lidmašīnas "TU-204" avārijas iemesls visticamāk, bijusi bremžu sistēma, kas nosēšanās brīdī nav nostrādājusi, atsaucoties uz avotiem ārkārtas situāciju seku likvidācijas štābā Krievijā, vēsta ārvalstu mediji.

Ir izvirzītas vairākas versijas par varbūtējiem katastrofas iemesliem - tehniskas problēmas un sarežģītie laika apstākļi, kā arī netiek izslēgts cilvēciskais faktors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!