Foto: Cehs.lv privātais arhīvs
Ir pienācis laiks atklāt jums noslēpumu. Noslēpumu par to, kā Cehs.lv spēj jau divpadsmito gadu pēc kārtas veidot interesantu, izklaidējošu un pozitīvu saturu Latvijas interneta viesmīlīgajās ārēs. Tas principā ir vienkāršs triks, kas ļauj to panākt bez jebkādas piepūles. Tikai trīs minūtes dienā un vislabākais saturs būs jūsu! Trīs minūtes, nodarbojoties ar praktisko ezotēriku un pielietojamo astroloģiju.

Turpinājumā varat lasīt Cehs.lv izveidoto privāthoroskopu, kas radīts pēc iepriekšējo rakstu komentāriem, izveidojot lasītāja arhetipu un pielāgojot tam 2016. gada ezotēriskās zīmes, zvaigžņu stāvokli un spilgtākos zodiakus. Talkā ņēmām vismodernākās tradicionālās tehnoloģijas un visjaunākās senču gudrības.

Tātad. Zinātāji jau sen zina, ka janvāris (jeb Baltais Decembris, kā mēs to saucam), ir viens no garīgākajiem mēnešiem visā gadā. Stipra ir Ķirzakas zvaigznāja enerģētika un tandēmā ar Marsa stipro ietekmi tā, protams, pozitīvi ietekmē visus ceha Dvīņus. Ceha Vēršiem ir mazliet grūtāk, jo Mēness fāze ir mazliet virs ierastā šajā gadalaikā. Vēžiem un Auniem gaidāma veiksme mīlestībā un azartspēlēs. Pārējām zīmēm vēlams izvairīties no krasām pārmaiņām - kā jau katrā žurkas un pērtiķa gadu krustpunktā. Īpaši no jaunām lietām jāizvairās Vēršamātei. Briežu dzīvē iespējamas mīlas scēnas.

Marts un maijs šogad ritēs roku rokā. Vērīgāki astroloģijas pazinēji jau ir ieplānojuši atvaļinājumu aprīlī dienvidu puslodē, lai pilnīgo martmaiju piedzīvotu nepārtrauktu - bez Saturna iejaukšanās. Pīķa kungiem vēlams noturēties biznesa darījumos un neveikt pārsteidzošas darbības akciju tirgos. Foreksā jāliek uz stipru plecu, bet labāk izvairīties no darījumiem ar jēnām jaunā mēnesī. Mežakaķiem, kas ir garīgā darba darītāji, ieteicama jauna un liela projekta sākšana, kamēr Zilajām apkaklītēm - jauna apģērba iegāde.

Aprīlī iespējama planētu stāvēšana un dubultais Mēness. Ūdensvīriem vēlams vēl neuzsākt peldsezonu, Tīģeriem jāvairās no ēst gatavošanas. Zivīm mēnešreizes var būt īpaši stipras. Ieteicams būt zem piramīdas vismaz pusstundu dienā, divas stundas bula laikā. Svariem iespējamas atlaides Rēriha grāmatnīcā. Vēžiem iespējama veiksme profesionālajā dzīvē. Potenciāls paaugstinājums. Tiem Auniem, kas cūkas gadā bijuši stipri savā ticībā, gaidāma literārā izaugsme. Iespējama publikācija Satori. Mežacūkām veiksies mīlestībā.

Sakarā ar to, ka šī gada septembrī iekrīt sešas svētdienas, jūlijs būs īpaši svēts. Attiecīgi jūnijā Zāļvīriem iespējama palēkšanās par vismaz diviem pakāpieniem astrālā. Tiem, kuri praktizē tautas medicīnu un arjūrvēdu, iespējams, atvērsies papildu čī. Jaunavām vēlams izvairīties no lauvām. Vēršamātei jāmaina kabineti. Vēži būs laimīgi ar Čūskām, bet Kazas var būt neizlēmīgas. Dvīņiem iespējams algas pielikums, bet tikai, ja tie spēs izvairīties ķīmiskajām trasēm un izvairīsies no balsošanas jebkāda veida vēlēšanās. Galu galā - jāatceras, ka Venēra šovasar ieiet Merkūrijā īpaši stipri.

Vai iespējams, ka reikī mainīs Skorpiona dzīvi jau jūlijā? Tā var notikt. It īpaši, ja visos svarīgākajos dzīves lēmumos tiks ņemts talkā taro un laicīgi jautāts padoms Strēlniekam. Ķirzakas nedrīkst aizmirst pastāvīgo vārdotāju klātbūtni un iespējamo negatīvo enerģētiku. Visām kārava zīmēm jāuzmanās no meža informācijas laukiem. Čūskas gadā dzimušajiem jāstiprinās ar zemes enerģētiku un jāsargājas no lieka kosmiskā starojuma. Ārpus Rīgas esošajiem iespējama sastapšanās ar vasaras veļiem. Tam jāgatavojas laicīgi, izmantojot dainu spēku. Cūku dzīvē iespējama nodevība.

Augusta-septembra virsmēnesī iespējams īslaicīgs mēneša noriets pār Sauli. Savienots ar Plutona nostāšanos vienā leņķī ar Nebiru, tas var izsaukt spēcīgu kosmiskās informācijas lādiņu. Šādā piesātinātā virsmēnesī visvairāk veiksies tieši Kalnu auniem. Pastiprinot veiksmes kavu ar vairākām sarkanajām zemēm, Vēršamātei un Lauvai ir iespējams izrāviens personīgajās attiecībās. Bez tam, sieviešu kārtas Lauvām papildus iespējamas arī dzemdības. Zaļajiem dūžiem jāuzmanās no negodīga darījumu partnera. Otrā kvartāla zīmēm labāk izvairīties no jauna auto iegādes. Zivīm laiks jauna partnera izvēlei.

Oktobris visām gaišajām zīmēm ir ideāls laiks zīlnieka apmeklējumam. Mežacūkām labāk izvairīties no ilgstoša kontakta ar gaisu. Vēžiem un Auniem iespējami konflikti ar dienvidniekiem. Pūķa gadā dzimušiem Melnajiem gaiļiem jāatsāk nodarboties ar tantrisko jogu. Kazas dzīvē gaidāma valdonības fāze. Iespējama nodevība no melnajiem bandiniekiem. Jaunavu vilinās laidnis.

Gada beigās iespējama bīstama apstarošana, izmantojot mobilos telefonus. Novembrī kalnu zīmēm vēlams izvairīties no kontakta ar sabiedrību. CIP sāks noklausīties Vēršamātes domas. Dvīņiem neveiksies mīlestībā. Dvīņi un Mežakaķi, lai stiprinātu tik ļoti nepieciešamo gribasspēku, nedrīkst aizmirst par burvja apmeklējumu. Lidojumi virs āderēm nav vēlami. Iespējams, globalizācija iekmēs Aunu libido. Nepieciešams turpināt reiki treniņus un vairāk koncentrēties uz darbu.

Decembris, iespējams, nepienāks. Pienākšanas gadījumā atļauts atvērt neaizskaramās rezerves. Ieroči ir arsenālā, eļļas mucās. Sarkanais kods - 143241. Zaļās druvis nekādā gadījumā neaiztikt. Sīnuss var sasniegt 2.2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!