Foto: Cehs.lv kolāža

Lasot interneta antiglobālistu lapās un pret-imigrācijas kopienās tekstu "Vācijā skolnieces programmē kļūt par vientuļām mātēm ar melnādainu mazulīti" mums radās sajūta, ka varbūt Latvijas publika nesaprot, kā tas viss ir organizēts. Kā tieši Eiropa nonāk no 'vecās labās' lietu kārtības līdz šīm šausmām? Attiecīgi "Cehs.lv" izlēma visas šīs aktivitātes salikt vienīgajā un pareizajā kontekstā. Kā izskatās modernais darba tirgus Eiropā un Rietumos kopumā?

Ar augstākminēto nodarbi attiecīgi strādā skolnieču programmētāji, viņi darbojas gan attālināti, gan arī apbraukā skolas. Ofisi jau ir visās lielākajās pilsētās. Programmētājus sagatavo Štutgartes neirolingvistiskās programmēšanas koledžā, turpat, kur tehniskos speciālistus tradicionālo ģimeņu sagraušanas programmām.

Turpat netālu, Hamburgā, tikai pāris kilometrus no "Airbus" rūpnīcas, ir izvietojies bioķīmisko ieroču ražošanas centrs. Tur strādājošie bioprogrammētāji sagatavo vielas ķīmisko trašu (chemtrails) ģeneratoriem, kuri tiek uzstādīti visās "Airbus" lidmašīnās. Programmētāju darbs ir sarežģīts un laikietilpīgs, jo ķīmiskajās formulās nepieciešams iekodēt pasaules valdības uzdevumus nacionālo sabiedrību iznīcināšanai, vienlaikus nesabojājot pasaules ekonomiku. Tas prasa simtiem izstrādātāju, pētnieku un inženieru darbu. Liela daļa no viņiem tiek sagatavota Hamburgas un Tulūzas tehniskajās universitātēs. Liels pētnieciskais darbs šajā sfērā tiek veikts arī Seviļas universitātē.

Ar cilvēku rasu sajaukšanu un baltā cilvēka iznīcināšanu nodarbojas Eigēnikas institūti visā Eiropā. Vadības centrs, protams, atrodas Telavivā, bet visās lielākajās Eiropas pilsētās ir jauniešu aktivitāšu centri, kur Sorosa atbalstītie jaunie Eigēnikas speciālisti cenšas sajaukt rases, savedot kopā dzimumaktīvus jauniešus ar dažādām ādās krāsām. Eigēniku jaunie speciālisti apgūst Vīnes un Budapeštas universitātēs. Procesu plāno labākie matemātiķi no Oksfordas Univesitātes Koledžas.

Arī ekonomikas nozare nav apieta ar līkumu – Oslo un Helsinkos ir izvietoti ekonomiskās polittehnoloģijas centri, kur tehnologi strādā pie tā, lai pasaules ekonomika mainītos virzienā, kur īstā darba darītājiem būtu arvien grūtāk nopelnīt iztiku, strādājot tikai ar rokām, un viņu darba vietas tiktu aizvietotas ar liberāļiem piemērotām ofisa darbavietām. Dizaineru, brokeru, mākleru, interneta tirgotāju un tamlīdzīgām.

Lai iznīcinātu tradicionālo ģimeni un panāktu, ka nākotnē laulājas tikai vīrietis ar vīrieti un sieviete ar sievieti, ir izveidota plaša tradicionālo ģimeņu sagraušanas programma. Kā iepriekš minēts, tehniskie speciālisti tiek sagatavoti Štutgartē, toties vadība nāk no MBa programmām vairākās pilsētās, Varšavā, Stokholmā, Edinburgā. Zinātniski pētnieciskais pamats tiek ielikts Lisabonas un Atēnu homoseksuālisma ieviešanas institūtos. Tur jau strādā zinātņu kandidāti un profesori.

Homoseksuālisma ieviešana iet roku rokā ar kristīgo vērtību iznīcināšanu. Aktīvais iznīcinātāju spārns ir izvietots Vatikānā, kamēr ikdienas vērtību apgānītāji darbojas katrā mazākajā avīzē, skolā, bibliotēkā un muzejā. Šai specialitātei nav nepieciešama īpaša augstākā izglītība – pārsvarā vērtību grāvēji iziet sešu mēnešu kursus internetā un jau ir gatavi sēt šaubu sēklu nenobriedušu bērnu prātos.

Ar bērnu tirdzniecību nodarbojas tirdzniecības speciālisti, apmācīti Sofijas un Kišiņevas biznesa augstskolās. Plašais tīkls visā Eiropā piesaista loģistikas un seksoloģijas studentus no visas pasaules, bet vislabākie kadri nāk no Vroclavas valsts universitātes. Jāpiezīmē – bērnu tirdzniecība ir svarīga PTO sestajā slepenajā palātā, kuras augstais komisārs ir no Latvijas.

Par Vroclavas loģistikas studentiem konkurē arī orgānu tirdzniecības tīkli. Visas lielākās firmas vēlas sev iegūt labākos speciālistus, jo svaigi ievāktie orgāni ir ātri jāpiegādā klientiem bagātākajās pasaules valstīs – ASV, Izraēlā un Japānā, bet katrs kavējums var nozīmēt tūkstošiem dolāru zudušas peļņas. Orgānu ievākšanas nozarē darbojas arī neskaitāmi medicīnas skolu beidzēji. Pārsvarā, protams, ķirurgi, bet ir arī daudz anesteziologu un onkologu.

Onkologi palīdz izplatīt mītu par to, ka eksistē 'vēzis', kas nogalina cilvēkus. Ārsti piedalās, arī izstrādājot mītus par AIDS, Ebolu, Masaliņām un Rota vīrusu. Kopā ar viņiem strādā labākie mārketinga speciālisti Eiropā, lai izplatītu šos mītus un arī turpinātu mānīt cilvēkus par bērnu vakcinēšanas nepieciešamību. Un, protams, neirolingvistiskie programmētāji no Štutgartes universitātes. Galvenie vadības un pētnieciskie centri ir Ņūdžersijā, ASV. Mērķis ir pašssaprotams – lielajām farmācijas kompānijām (big pharma) nodrošināt pasakainu peļņu uz vienkāršo cilvēku rēķina.

Un, protams, beigu galā ir maza, bet ietekmīga tehniskā komanda no Londonas brīvmūrnieku ložas, kas nodrošina visu augstākminētu darbinieku čipēšanu, lai, nedod Dievs, kāds no viņiem neizmuldētos saviem ģimenes locekļiem, vecākiem, radiniekiem un draugiem par visām šīm slepenajām programmām. Un arī par to, ka pasauli īstenībā vada ķirzakcilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!