Foto: Cehs.lv kolāža
Pasaules globālajai varai, kas ir spekulatīvā kapitāla turētāji (kapitāla, kas iet pāri robežām), svarīgi, lai to nekas nekavētu spekulēt – pirkt, pārpirkt un no tā uzvārīties! Lai tas notiktu, nepieciešamas vājas valstis, pakalpīgas valdības un etniski vai reliģiski sašķelta sabiedrība, kas nevar vienoties par pretestību globālā kapitāla sistēmai.

Kā to panāk? Tiek īstenota liberastu politika – vispirms kādas valsts pamattautu, piemēram, latviešus, piespiež uz ekonomisko trimdu – vietējos resursus, uzņēmumus, mežus un bankas pamazām pri(h)vatizē un izpārdod rietumu vai austrumu "investoriem", lai vietējiem nekas nepiederētu. Tad ieved bēgļus, sākumā nedaudz, tad arvien vairāk, lai tikai šajā haosā varētu valdīt un piekopt savas perversijas. Tas ir tautu, reliģiju un rasu sajaukšanas plāns! Līdzīgi, tikai vardarbīgāk, darīja Staļins – deportējot veselas tautas, tagad tas tiek panākts ar rafinētākiem līdzekļiem.

Etniski, kulturāli un reliģiski sašķeltu pūli vieglāk valdīt – tie nekad ne par ko nespēs vienoties. Sāksies terorisms un rasu naids! Tāda ir globalizatoru jaunā sistēma: bezrobežu "atvērtā sabiedrība" – bez valstu un bez morālajām robežām!

Galvenais uzdevums ir vājināt:

1) dabisko ģimeni

2) nacionālu valsti

3) tradicionālo kristietību

Vietā politikāņu kosmopolītu liberasti piedāvā:

1)"brīvo seksu" (izvirtību), tai skaitā anomālo

2) kosmopolītismu un bēgļus

3) ateismu vai ezotērismu

Galvenais graut identitāti, graut robežas, graut struktūras, lai pēc tam manipulētu šajā vadāmajā haosā. Viens no paņēmieniem arī sarīdīt tautas daļas: aizbraucējus ar palicējiem, krievus ar latviešiem, sievietes ar vīriešiem (pie tā piestrādā dženderisms un feminisms), utt. Galvenais – panākt, ka tauta pārvēršas par pūli.

Jo, kā gan citādi lai attaisno Latvijas varas kliķes nejēdzīgo politiku, kā rezultātā notika un notiek Latvijas iedzīvotāju milzu emigrācija?

Tas ir totāls fiasko, ja pēc 26 gadu neatkarības atgūšanas, Latvija ir cietusi cilvēkresursu zaudējumus vairāk nekā Staļina represiju laikā. Tā ir drāma, kas var pārvērsties traģēdijā. Jo Latvija izmirst, izzūd ciems pēc ciema, pilsēta pēc pilsētas. Viss. Latvija izbeidzas. Paliks Rīga un vēl varbūt dažas lielās pilsētas. Labākajā gadījumā.

Un tagad jau par šīm drūmajām perspektīvām runā, tagad jau to atzīst daudzi, bet vēl pavisam nesen tos, kas runāja par Latvijas biedējošām nākotnes izredzēm, dēvēja par kremliniem. Jājautā, kas to darīja? Neviens cits, kā vien varas kliķes troļļi un "šokolādes zēni", kas kā dēles piesūkušās pie valsts naudas maka. Tipiska hibrīdkara propaganda.

"Skaldi un valdi" princips ir tas, pie kura turoties, nelietīgi politiķi vēl cer saglabāt varu. Un, ja Latvijas ļaudis ļausies šādai šķelšanai un pretnostatīšanai, tad nebūs brīnums, ja mēs – latvieši – tiešām drīz vien vairs nepastāvēsim. Tāpēc ir jāsaprot, ka mēs visi esam vienoti un tikai kopīgiem spēkiem varam gāzt varas kliķi. Pienācis laiks atvērt acis un sākt domāt plašāk.

———

Cienījamais lasītāj – ja esi šo visu izlasījis un pie sevis domā: "Tieši tā! Beidzot kāds par to runā skaļi! Beidzot šokolādes cehs uzrakstījis kaut ko normālu!", no sirds iesakām uz mirkli novilkt folija cepuri, pārtraukt skatīties pārraidi par ķirzakcilvēku pasaules iekarošanas plānu un piezvanīt saviem vecākiem, lai pajautātu, vai viņi gadījumā nav pirmās pakāpes radinieki.

Suminot Cehs.lv apaļo 69. Delfi versiju, šo rakstu esam radījuši savā mākslīgā intelekta laboratorijā, tekstu stumjot kopā no iepriekšējos rakstos saņemtajiem komentāriem, tos slīpējot un lolojot, līdz iegūta vidējā interneta iedzīvotāja perfektā versija. Priekā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!