Foto: Shutterstock
Galvenie un pateicīgākie šīsnedēļas temati bija 'Supernova', Phjončhana un kāds nabaga suns, kurš negaidīti kļuvis par vienu no valsts populārākajiem dzīvniekiem. 'Supernovas' atklāsmes šoreiz liksim mierā, jo no tā tvītu daudzuma sanāktu pieci atsevišķi stāsti, bet par visu pārējo tad nu pēc kārtas.

Pēc ķīniešu kalendāra Dzeltenā Zemes suņa gads sāksies tikai nākamnedēļ, taču pie mums suņa godināšana iet pilnā sparā jau kādu brīdi un par to, protams, jāpateicas Kalnmeiera kunga aizdomām attiecībā pret sava četrkājainā mājas sarga uzvedību un iespējamām noklausīšanās ierīcēm viņa mājvietā.

Pēc visiem "Soču tračiem" un gadiem ilgas gatavošanās, ir dots starts Phjončhanas olimpiskajām spēlēm. Daži piedalīsies paši, daži reportēs no sacīkstēm, daži naktis negulēs, lai atbalstītu savējos šajos sporta svētkos. Žēl, ka par tvītiem vēl nedala medaļas, jo tad mums noteikti būtu, ar ko lepoties.

Tikmēr strīdi un atklāsmes par veselīgu uzturu jau nonāk līdz tam līmenim, kur vairs īsti nav saprotams vai galu galā nav prātīgāk neēst vispār.

Nākamnedēļ paralēli olimpiādei nodosimies arī svētā Valentīna dienas godināšanai un tāpēc arī nedēļas tvīts šoreiz pieskaņots mīlas tēmai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!