Foto: Shutterstock
Šī nedēļa daudziem paliks atmiņā ar izmaiņām, kas turpmāk sargās mūs visus no paša nelabā, kamēr citiem par piemiņu no saulainās maija nedēļas goda vietā karāsies glauna medaļa. Pašas krāšņākās atmiņas gan noteikti būs tiem, kuri šonedēļ valsts priekšā atrādīja skolas solos iegūtās zinības, pēc tam to godam nosvinot.

Daudziem joprojām īsti nav skaidrs, ko nozīmē 'GDPR' un kādas izmaiņas tas ienesīs mūsu ikdienā, taču jaunās izmaiņas noteikti pamanīja katrs, kurš ikdienas gaitās mēdz izmantot e-pastu. Ir taču jauki saņemt negaidītu vēstuli ar laipniem vārdiem no kāda pakalpojumu sniedzēja, kurš pārliecinās par jūsu draudzības noturību.

Eksāmenus var pielīdzināt izslēgšanas spēlēm sportā, jo kāda gan jēga no izcilas sezonas, ja nākas izkrist 'play-offos', tāpēc, tāpat kā daudzās sporta komandās - arī skolās tika veltīta īpaša uzmanība izšķirošajām cīņām pēc devītās vai divpadsmitās sezonas. Prieks, ka censoņiem uzradās arī uzticami līdzjutēji.

Tikmēr citi savu varēšanu steidza pierādīt ar sportiskām aktivitātēm un pagājušajās brīvdienās sociālajos tīklos viena pēc otras mirdzēja medaļas, kuras par paveikto distanci ieguva tūkstošiem Rīgas maratona dalībnieku. Pārējie, protams, nesēdēja klaviatūru klēpī salikuši un dalījās sajūsmā gan par tautas sportisko garu, gan par iepriekš noteiktajiem satiksmes ierobežojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!