Foto: Publicitātes foto
Vasara ir aizbraukusi un pāvests gandrīz atbraucis, kamēr simtgades vēlēšanas jau teju klauvē pie durvīm, pagaidām atstājot tikai pilnu pastkastīti ar aģitāciju un visa tā labākā solījumiem. Gaidīsim lielo dienu ar nepacietību un pacelsim glāzi vai rasola karoti par tiem, kuriem pirmdien tomēr jāstrādā.


Tie, kuri uzskata, ka 'twitteri' ir vērts lasīt tikai 'Eirovīzijas' un hokeja čempionāta laikā, rūgti maldās, jo arī priekšvēlēšanu laikā nav labākas vietas, kur smelties aktuālākos politikas jaunumus. Patlaban tur pludo gan spožākie kandidātu, gan vēlētāju citāti un lai gan daudzi teiks, ka 'twitteri' aktīvi izmanto vien daži procenti vēlētāju - puslīdz droši, ka šie procenti sesto oktobri gaida ar īpašu satraukumu.

Paldies pāvestam par divām piektdienām, sastrēgumiem un tēmu, par ko mums visiem kārtīgi parunāties. Lūdzu, ielieciet kāds tajās vilnas zeķēs, ko viņam dāvināsim, arī pāris labākos 'tvītus' iztulkotus latīņu valodā - tos viņš atcerēsies ilgāk, nekā zeķes un šaha galdiņu.

Īpašs sveiciens arī vasarai, kura šogad mūs palutinājusi ne pa jokam.

Visbeidzot noslēgsim nedēļu uz pozitīvas nots un atcerēsimies, ka mūsu zemītē mīt krietni un labsirdīgi cilvēki, kuri cita bēdu vērtē augstāk par paša labklājību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!