Foto: F64
Šonedēļ esam ieguvuši jaunas idejas Likteņdārzam un jaunu uzvārdu 'Facebook' vadītājam, taču zaudējuši ko daudz svarīgāku - tautas iecienītāko seriālu "Svešā seja". Iespējams, ka šonedēļ piedzīvojām arī gada spēcīgāko tvītu, kas radīja nopietnu satraukumu arī ārpus sociālo tīklu robežām.

Ne ar lielāko sajūsmu tika sveikts iecerētais 'Likteņdārza likums', kas nozīmētu objekta nodošanu gādīgajās valsts rokās. Daži tur saskata priekšvēlēšanu aģitāciju, citi - privāta biznesa atbalstīšanu vai lieku naudas izsviešanu. Kā vēsta tautas paruna - kas uz kapiem celts, tas ilgi nepastāvēs.

Tramps bieži mācējis izteikties tā, ka visai pasaulei atliek vien noelsties un šonedēļ tas noticis īpaši spoži. Tvīts par raķetēm izsauca rubļa kritumu, naftas celšanos un diskusijas par iespējamu globālu karu un strauju pastardienas tuvošanos. Cerams, ka tālāk par skaļiem solījumiem tas nenonāks, patvītojām - pietiks.

Atskaitīties un attaisnoties ASV Senāta locekļu priekšā šonedēļ sēdās Facebook dibinātājs un vadītājs Marks, kurš pat nenojauš, ka pie mums viņam ir vismaz 3 dažādi uzvārdi. Ja nu gadījumā viņš kādreiz plāno kļūt par latvieti, tad vispareizāk tomēr būtu 'Cukurkalns' - viņa vārdā jau mēdz dēvēt Tērvetes pilskalnu.

Un noslēgumā pāris tvīti, kas šonedēļ iekaroja vislielāko tvītotāju uzmanību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!