Sabiedrības "Delna" vadītāja Inese Voika "DELFI Versijām" galvoja, ka nav izpaudusi presei augstu amatpersonu vārdus, kas piedalījušies kukuļošanas aktā, par kuru "Delnai" stāstījis Eižens Cepurnieks. I.Voika atzina, ka E.Cepurnieka minētos vārdus zinājuši vēl četri cilvēki, taču, kurš no tiem tos nopludinājis presei, "Delnas" vadītāja nezina.
Pirms stundas ziņu aģentūrās parādījās informācija: I.Voika nosaukusi to amatpersonu vārdus, kas piedalījušās noslēpumainajā kukuļošanas aktā, ko I.Voikai minējis "Latvijas Kuģniecības" pilnvarnieks E.Cepurnieks. Minēts Andris Šķēle kā kukuļa piedāvātājs, Andris Ārgalis un Jānis Straume kā piekukuļojamās personas, kā arī Normunds Lakučs kā līdzdalībnieks. Visas iesaistītās amatpersonas noliedz šādu notikumu. N.Lakučs pat pieļauj, ka "Delna" ir provokatori.

Jau aptuveni nedēļu tiek stāstīts par E.Cepurnieka aprakstīto kukuļošanas aktu, kurā piedāvāts kukulis miljona latu apjomā, lai "Kuģniecības" privatizācijā piedalītos tikai viens pretendents. I.Voika NIP atzīmēja, ka to, vai E.Cepurniekam bijusi taisnība, vai ne, varēs redzēt "Kuģniecības" privatizācijā: Ja būs vairāki pretendenti, tad aizdomas gaisīs, bet ja viens - tas liks novērotājiem pievērst uzmanību minētajai informācijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!