Septembrī, salīdzinot ar augustu, palielinājies pilsoņu atbalsts Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS), septembrī par to būtu gatavi balsot 14,8% balsstiesīgo vēlētāju, salīdzinot ar 11,2% augustā, liecina telekompānijas "TV3" rīcībā nonākusī neoficiālā aptauja, ko veicis tirgus un sabiedriskās domas izpētes centrs SKDS.
Otro vietu ar 9,5% vēlētāju atbalstu dala partija "Jaunais laiks" un "Tautas partija" (TP), augustā par JL gatavi balsot 12%, bet par TP savu balsi gatavi bija atdot 8,9%.

Apvienību "Par cilvēka tiesībā vienotā Latvijā" (PCTVL) gatavi atbalstīt 8,1% vēlētāju, augustā apvienību bija gatavi atbalstīt 9,3% vēlētāju.

Piektais populārākais politiskais spēks septembrī bijusi apvienība "Tēvzemei Brīvībai"/LNNK, par kuru septembrī gatavi balsot 5% balsstiesīgo vēlētāju, augustā apvienību bija gatavi atbalstīt 6%.

Pārējās politiskās partijas augustā atbalsta mazāk par 5% vēlētāju.

Par Latvijas Sociāldemokrātisko strādnieku partiju (LSDSP) šomēnes būtu gatavi balsot 3,5% pilsoņu, salīdzinot ar 3,8% augustā, par Latvijas Pirmās partijas un partijas "Latvijas ceļš" apvienību (LPP/LC) - 3,1% pilsoņu, salīdzinot ar 3,5% augustā, par apvienību "Saskaņas centrs" - 3,8% pilsoņu, salīdzinot ar 2,5% augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!