Tūlīt pēc “Štatu samazināšanas” “Bārā” izraisījās kautiņš, kurā iesaistījās gandrīz visi vīriešu kārtas pārstāvji, kas tobrīd atradās “Bārā”. Tostarp šova dalībnieks Uldis un “Vēja brāļu” ordeņa atpazīstamākais biedrs Frīdis.
Kautiņā piedalījās arī Ulda mamma, kura centās savu dēlu aizstāvēt pret vairākiem ādas jakās tērptajiem vīriešiem, kas mēģināja Uldi fiziski ietekmēt. Pēc Ulda teiktā kautiņš izraisījies tādēļ, ka kāds vīrietis viņu tīši pagrūdis, tāpēc strīdā iesaistījies Ulda tēvs. Jau pēc brīža nezināmajam vīrietim palīgā atsteigušies viņa draugi “Vēja brāļu” ordeņa biedri, tostarp Frīdis un sācies kautiņš. To visu no malas redzēja arī Ulda māte un brālis, kuri tūlīt centās strīdā iesaistīties un savus radiniekus aizstāvēt. Jau drīz pēc kautiņa sākuma “Bārā” ieradās vairāki apsargi, kas tūlīt strīdu izšķīra un Uldi, kā arī pārējos kautiņā iesaistītos aizveda uz nopratināšanu.

Apmēram pēc divām stundām Uldis atgriezās no policijas un pārējiem šova dalībniekiem un “Bāra” apmeklētājiem vēl vairākas stundas nerimās stāstīt par nesen piedzīvoto kautiņu. “Es taču biju galvenais sitamais objekts. Viens mani turēja aiz sprandas, divi citi sita. Piekariņu arī saplēsa! Velns, ar tiem piekariņiem gan man neveicas!” stāstīja Uldis.

Lai arī vēlāk Uldis sacīja, ka kautiņš viņam šķiet muļķīgs strīda risinājums, acīmredzams bija puiša lepnums par cīņa iegūtajām rētām: “Bišķīt jau sāp, bet man patīk,” rādīdams saskrāpēto muguru kamerai sacīja Uldis.

Kā lielu piedzīvojumu pēcāk viņš aprakstīja arī sastapšanos ar Frīdi: “Es Frīdi aiz bārdas parāvu. Kā man pēc tam teica, Frīdim bārda svēta lieta!” Bet sarunā ar “Bāra” klientiem Uldis atklāja, ka kāds policists viņam lūdzis pat autogrāfu.

Savukārt Andris, kuram vakar bija vārda diena, pēc visa notikušā sacīja, ka tādu vārda dienas pasākumu viņš savā dzīvē vēl nav pieredzējis. “Garastāvoklis nenormāli sabojāts. Sākot jau ar to, ka Dace nokrita un tagad vēl tas kautiņš...” drūmi noteica Andris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!