“Prāta vētras” jaunā singla “Online” pirmatskaņojums Latvijā notiks šo piektdien, 16.februārī “Radio SWH” ēterā pulksten 14:06 un “Latvijas Ierakstu kompāniju gada balvas” ceremonijā 16.februāra vakarā Dailes teātrī.
“Online” producējis Tonijs Mansfīlds, kurš strādāja arī pie “Prāta vētras” pirmā starptautiskā hita “My Star”. Ierakstu sesija, kurā ierakstītas pirmās piecas dziesmas jaunajam grupas albumam, tajā skaitā arī “Online”, notika Lielbritānijā, “Ridge Farm” studijā no 8. – 28.janvārim. “Online” skanējumu nevar nosaukt par “Prāta vētrai” tipisku.

Producējot šo dziesmu, bagātīgi ir izmantotas pašu mūziķu izveidotās, tā saucamās bungu un ģitāras “cilpas”, kuras pamatā izmanto deju mūzikas producenti, taču Renārs Kaupers apgalvo, ka tas nav noticis apzināti, vienkārši dziesmai piestāvējusi šāda forma.

Turklāt viņš min, ka šādu pieeju mūsdienās izmanto arī tādi mega-monstri kā “Rolling Stones”, “U2”, “REM”. “Nevar noliegt, ka deju mūzika ir 21.gadsimta rokenrols,“ turpina Renārs. Komerciālā CD veidā singls visā Eiropā būs pieejams tikai sākot ar 16. aprīli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!