TieÅ”saistes audiovizuālā satura veikals "Boms.lv" pagarinājis akciju "Nosaki dziesmas cenu pats!" lÄ«dz 17.jÅ«nijam. Akcijas laikā ikviens "BOMS.LV" apmeklētājs var pats izvēlēties summu, par kuru iegādāties sevi interesējoŔās dziesmas, turklāt visi iegÅ«tie lÄ«dzekļi nonāk tieÅ”i izpildÄ«tāju rÄ«cÄ«bā, portālu "Delfi" informē akcijas organizatori.
Akcijas "Nosaki dziesmas cenu pats!" pirmajās divās dienās ar iespēju legāli lejupielādēt audiovizuālo saturu no "Boms.lv" iepazinuÅ”ies vairāki tÅ«kstoÅ”i interneta lietotāju.

Ņemot vērā akcijas popularitāti, sabiedrÄ«ba "Tilde" un Latvijas mÅ«zikas izdevniecÄ«bas ir vienojuŔās pagarināt akciju "Nosaki dziesmas cenu pats!" lÄ«dz pat 17. jÅ«nijam. Visiem "Boms.lv" reÄ£istrētajiem lietotājiem akcijas laikā ir iespēja lejupielādēt jebkuras 5 dziesmas par paÅ”a lietotāja noteiktu cenu. MÅ«zikas izdevniecÄ«bas ir piekrituÅ”as Å”ajās dienās neieturēt savu peļņas daļu, savukārt sabiedrÄ«ba "Tilde" ir apņēmusies no saviem lÄ«dzekļiem segt autoratlÄ«dzÄ«bas un bankas komisijas maksājumus, tādēļ visi akcijas laikā iegÅ«tie lÄ«dzekļi nonāks tikai un vienÄ«gi dziesmu izpildÄ«tāju rÄ«cÄ«bā. "Tilde" arÄ« ir izveidojusi Ä«paÅ”u balvu fondu, kuru sadalÄ«s lejupielādēto dziesmu izpildÄ«tāji. Akcijas rezultāti tiks paziņoti pēc tās noslēguma, savukārt balvas izpildÄ«tāji saņems Ä«paŔā pasākumā jÅ«lija sākumā.

Akcijas ietvaros pirkumus var apmaksāt ar ikvienu kredītkarti vai debetkarti, kā arī izmantojot "CityCredit" mikromaksājumu sistēmu. Pēc akcijas noslēguma, paralēli jau minētajām norēķinu iespējām, pirkumus būs iespējams apmaksāt arī ar SMS palīdzību.

Å obrÄ«d "Boms.lv" lejupielādei piedāvā jau vairāk nekā 414 albumu un 5772 dziesmu. Veikals regulāri sastāda visvairāk lejupielādētā satura topu. Plānots, ka daudzu mākslinieku jaunākie singli un albumi "Boms.lv" bÅ«s pieejami vēl pirms to izdoÅ”anas fiziskā formātā. Visa satura izvietoÅ”anu veikalā ir apstiprinājuÅ”i tā autortiesÄ«bu Ä«paÅ”nieki.

Seko "Delfi" arÄ« Instagram vai YouTube profilā ā€“ pievienojies, lai uzzinātu svarÄ«gāko un interesantāko pirmais!