Aģentūras LETA rīcībā nonākuši no partijas LPP/LC Rīgas domē ievēlēto 12 deputātu vārdi.

Galvaspilsētas domē ievēlēti partijas mēra amata kandidāts Ainārs Šlesers, līdzšinējie domnieki Andris Ameriks, Jānis Zarčeckis, Mihails Gavrilovs, bijušais Saeimas deputāts Vjačeslavs Stepaņenko, žurnāliste Irina Vinnika, kādreizējā "Latvijas Ceļa" deputāte, tagad VAS "Latvijas Dzelzceļš" Attīstības plānošanas un projektu vadības daļas vadītāja Aija Poča, bijušais Saeimas deputāts Jānis Šmits, Naturalizācijas pārvaldes vadītāja Eiženija Aldermane, "Autotransporta direkcijas" valdes loceklis Raimonds Timma, bijušais Saeimas deputāts Dainis Turlais.

Kā pēdējais domē no LPP/LC iekļuvis VAS "Latvijas Dzelzceļš" Tehniskās ekspluatācijas daļas vadītāja vietnieks Andris Bērziņš.

Domē nav iekļuvuši līdzšinējais vicemērs Almers Ludviks, SIA "Rīgas karte" valdes loceklis Aleksandrs Brandavs, līdzšinējais domes deputāts Modris Lujāns, bijušais premjera biroja vadītājs Juris Radzevičs, mūziķis Valters Frīdenbergs, kā arī žurnāliste un bijusī Saeimas deputāte Viola Lāzo.

Domē nav iekļuvis arī bijušais Rīgas mērs Gundars Bojārs.

Domē nav iekļuvis arī bijušais Rīgas mērs un līdzšinējais domes deputāts Gundars Bojārs, kā arī Rīgas domes deputāte Aina Krūkle, Juris Zaķis un Anatolijs Aļeksejenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!