Tuvojas atvaļinājumu un brīvdienu laiks, un tas nozīmē – būs iespēja svešvalodu apgūt gan Rīgā, gan Jūrmalā, gan ārzemēs, atpūšoties pie jūras, ceļojot vai nodarbojoties ar sev tīkamām aktivitātēm. IH Riga-Satvа speciālisti ar prieku palīdzēs piepildīt Jūsu bērna vasaru ar jaunu saturu un emocijām.

ANGĻU BRĪVDIENAS RĪGĀ, JŪRMALĀ...
3-17 g.v.

Vasaru interesanti un lietderīgi pavadīt var pat neaizbraucot no dzimtās pilsētas!

Apgūt angļu valodu ar pasniedzēju, kam tā ir dzimtā, atbilstoši labākajiem britu skolu standartiem šovasar būs iespējams no 8.jūnija līdz 21.augustam.

Jaunākā vecuma bērni valodu apgūst radošā formā brīnišķīgu varoņu sabiedrībā - dziedot, spēlējot spēles un pat darinot dažādus rokdarbus.

Vecākie bērni dosies aizraujošos, izzinošos "ceļojumos" -  izzinās dažādus mūsu planētas nostūrus, iepazīs dzīvnieku pasauli, ieskatīsies kosmosa dzīlēs un pat cilvēka smadzeņu noslēpumos.

Sākuma datums - jebkurš. Maksa no 13,99 EUR/ned.

Sīkāk par vasaras angļu valodas kursam bērniem 3-9, 10-12 un 13-17 gadu vecumā

 

ANGĻU BRĪVDIENAS ĀRZEMĒS

Uzdāviniet savam bērnam spilgtus iespaidus - mācības un atpūtu vasarā kādā no labākajām Anglijas, Maltas vai Grieķijas skolām, par ko viņš ar aizrautību varēs stāstīt saviem draugiem un klases biedriem.

Piedāvājam 20 bezmaksas ak.stundas angļu valodas nodarbībām 2015. gada vasarā mūsu skolā Rīgā vai Jūrmalā visiem studentiem, kas noslēgs līgumu uz jebkuru grupas vai individuālo ārzemju mācību braucienu.

  

1. Malta. Lieliska atpūta International House Malta.
Malta, no 10 g.v, viesnīca 4*

IH Malta garantē IH skolām tradicionāli augstu mācību kvalitāti, saulainu laiku, ekskursijas, futbola, tenisa, volejbola nodarbības un dažādas ūdens sporta aktivitātes, tajā skaitā arī niršanu! Komfortabla dzīvošana četrzvaigžņu viesnīcā tirkīzzilās Vidusjūras krastā, salā, kurā visi ne tikai runā angliski, bet ar dienvidniecisku siltumu izturas pret bērniem!  Mūsu studenti, kas pagājušajā gadā bija IH Malta, šogad atkal vēlas doties tieši tur.

Grupu braucieni: 14. un 21.jūnijā uz 2 vai 3 nedēļām.
Cena no
1940 EUR/2 ned.

Sīkāk par vasaras grupas braucienu IH Malta →

 

2. Harrow House - mācības un atpūta 5* līmenī
Svonadža, Lielbritānijā, no 8 g.v., rezidence/ģimene

Elitāra privātā koledža atrodas vissaulainākajā Lielbritānijas vietā -  slavenajā Jurassic Coast piekrastē, ko aizsargā UNESCO. Jūsu rīcībā - lieliska ekskursiju, izklaides un sporta programmu izvēle!  Asu sajūtu cienītājiem tiek piedāvātas nodarbības ar ekstremāliem sporta veidiem ārpus koledžas rezidences, bet tiem, kas vēlas tuvāk iepazīt Angliju - ik dienu ekskursijas. Angļu kultūras un vēstures cienītāji varēs iegūt papildus akadēmiskās zināšanas, apmeklējot lekcijas un diskusijas, kā arī piedaloties teātra uzvedumos un dažādos pētījumos. 

Grupu brauciens 27.jūnijā uz 2 vai 3 nedēļām.
Cena no
2149 EUR/2 ned.

Sīkāk par vasaras grupas braucienu Harrow House →

  

3. ISC - radoši un angliski!
Hertforda, Lielbritānija, no 10 g.v., rezidence

Bērniem vecumā no 10 līdz 17 gadiem mēs piedāvājam doties grupas braucienā uz mūsu vismīļāko skolu - ISC, kas ir izveidota uz privātās koledžas Haileybury College bāzes! Visi studenti, kas tur kaut reizi bijuši, ir sajūsmā par skolā pavadīto laiku un tiecas nokļūt tajā vēlreiz! Skolā Haileybury College ar platību vairāk nekā 140 hektāru ir absolūti viss: dzīvošana prestižā privātā rezidencē, četrreizējā ēdināšana, mācību un atpūtas programmas visaugstākajā līmenī. Skolas darbinieki cenšas, lai bērni šeit ne tikai mācītos angļu valodu, bet maksimāli izmantotu to praksē, piedaloties teātra uzvedumos, talantu šovos, tematiskajos vakaros, sporta un deju konkursos un viktorīnās.

Grupu brauciens 20.jūlijā uz 2 vai 3 nedēļām.
Cena no
2249 EUR/2 ned.

Sīkāk par angļu valodas vasaras kursiem ISC →

4. Bērnu sporta nometne Grieķijā
Halkidiki pussala, Kassandra, 6-17 g.v.

Bērnus gaida aizraujoša atpūta  angļu valodas vasaras nometnē - interesanti piedzīvojumi un neaizmirstamas izklaides svaigā gaisā, Halkidiki (Kasandra) pussalas saudzējamās dabas zonas un burvīgā Egejas jūra! Ik dienu muzikālā programma visu vecumu bērniem, radošās darbnīcas, pašu radio (vadītāji - kemperi), meistarklases. Grieķijā bērniem par īstenību kļūs pēc mācību grāmatām pazīstamās antīkās pilsētas un pieminekļi, bet ekskursijās viņi jutīsies kā īsteni Elladas valdījumu pētnieki.

Grupu brauciens 3.augustā uz 2 vai 3 nedēļām.
Individuāli - no jūnija līdz augustam, ja ir brīvas vietas.
Cena no 835 EUR/2 ned.

Sīkāk par angļu valodas vasaras kursiem Ellin Camp →

International House Riga-Satva
A.Kalniņa 1a, Rīga
Tālr.: 6 722 6641
Mob.: 2 943 2143
www.ihriga.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!