Foto: Publicitātes foto
Slavenā filozofa Ludgviga Vitgenšteina citāts pilnībā atbild uz jautājumu par to, cik svarīgi un nepieciešami ir mācīties svešvalodas. Valodu zināšanas ir veids, kā atklāt sev jaunas iespējas un ienirt pasaulē bez robežām!
“Manas valodas robežas nozīmē manas pasaules robežas”
Ludvigs Vitgenšteins

Tieši tādēļ valodu, jo īpaši angļu valodas, apgūšana ir mūsdienu "must have" (nepieciešamība).

Pastāv desmitiem iemeslu, kādēļ būtu jāapgūst tieši angļu valoda. Viens no tiem – statistika. Mūsdienās pusotrs miljards cilvēku runā angļu valodā un vairāk nekā miljards to apgūst. Angļu valoda ir oficiālā valoda 88 pasaules valstīs.

Vēl vairāk – angļu valoda ir biznesa valoda, vispārpieņemtā lietišķās saziņas valoda. Daudzās kompānijās angļu valoda ir korporatīvā valoda. Tādēļ šī valoda ir pirmajā vietā starp valodām, ko pieprasa darba devēji. Katrā otrajā, ja ne katrā, darba sludinājumā tiek prasītas angļu valodas zināšanas. Un, kad cilvēks to pārvalda pilnībā, viņam ir iespēja strādāt jebkurā starptautiskā kompānijā.

Neaizmirsīsim, ka stažēšanās ārzemēs, ārzemju speciālistu vadītas apmācības tiešsaistē, lekcijas, semināri vai vebināri, biznesa tikšanās, starpkultūru komunikācijas – tas viss ir pieejams tikai tiem, kas pārvalda angļu valodu.

Un visbeidzot – angļu valoda ir starptautiskā sazināšanās valoda. To zināt, saprast un runāt šajā skaistajā valodā kļūst vienkārši nepieciešami. Tādēļ mēs no sirds jūs aicinām kļūt par mūsu studentu! Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrs (RBS ELC), kas ir dibināts sadarbībā ar Ņujorkas štata universitātes Angļu valodas institūtu (Buffalo, USA), ir labākā izvēle tiem, kas ir stingri pārliecināti par savu nostāju un vēlēšanos labi apgūt angļu valodu.

Jūs varat sākt mācības no pamatiem vai arī uzlabot savas esošās zināšanas, praktizēt Biznesa komunikācijas, apgūt efektīvas komunikācijas prasmes vai prezentāciju vadīšanu angļu valodā.

RBS ELC ir vairāk nekā 24 gadu pieredze, tajā pasniedz kvalificēti vietējie un ārvalstu pasniedzēji, tiek piedāvātas mācību grāmatas un tiešsaistes materiāli, kas ir ietverti mācību cenā, un, protams, ērts grafiks un izdevīga atrašanās vieta!

Izpildiet bezmaksas testu, nosakiet savu angļu valodas zināšanu līmeni, izvēlieties kursu un ķerieties klāt!

Uzziniet par mūsu piedāvājumu www.rbs.lv vai pa tālruni 67089800.

RBS ELC - ir vairāk nekā tikai angļu valoda! Tās ir durvis uz jaunu iespēju pasauli!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!