Vairākus mēnešus Afkhami Nassera ekskluzīvo Austrumu paklāju salonā Rīgā, Brīvības ielā 52, pieejams plašs izsmalcinātu un augstvērtīgu paklāju piedāvājums par pieņemamu cenu. Salonā tiek piedāvāti tikai augstākās kvalitātes, ar rokām austi Austrumu paklāji, kurus veikala īpašnieks, Vācijas vadošais Austrumu paklāju tirdzniecības eksperts Afkhami Nassers rūpīgi izvēlas, ņemot vērā Latvijas klientu intereses un vēlmes.

Piedāvājumā ir dažādu formu, dizaina un izmēra paklāji, kas darināti Irānā, Indijā, Pakistānā un citās Austrumu valstīs. Tie tiek austi ar rokām sarežģītā un samērā nogurdinošā procesā, nereti viena paklāja aušana ilgst vairākus gadus. Ņemot vērā nevainojamo paklājo kvalitāti un savu vairāk nekā četrdesmit gadu ilgo pieredzi darbā ar paklājiem, Nassers ir pārliecināts, ka spēj palīdzēt ikvienam atrast un izvēlēties īsto paklāju savām mājām vai birojam - neatkarīgi no interjera stila.

Īstie Austrumu paklāji ir neatņemams mājīguma elements it visā pasaulē, arī rietumu valstīs. Nassers ir pārliecināts, ka kvalitatīvam Austrumu paklājam jābūt ikvienā mājā. Atšķirībā no daudzām pasaules valstīm, ieskaitot ASV, daudzi interjera dizaineri Latvijā vēl nav novērtējuši Austrumu paklāju kvalitāti un mājīgumu, ko tie sniedz, tādēļ nereti saviem klientiem piedāvā nepilnīgus dizaina ieteikumus, ignorējot ne vien Austrumu paklājus, bet paklājus kā tādus (kļūdaini pieņemot, ka Austrumu paklāji neiederas mūsdienīgā interjerā). Paklāju eksperts ir gatavs mainīt šo maldīgo pieņēmumu, turpinot pierādīt saviem klientiem un interjera dizaineriem, ka Austrumu paklāji ir svarīgs interjera elements - tas palīdzēs radīt patīkamu vidi, kas ne vien labi izskatās, bet ir ērta un patīkama!

Lai izvēlētos īsto paklāju, Afkhami Nassers piedāvā "pielaikot" to mājās. Pirms pieņemt lēmumu par iegādi, izbaudi nevainojamo komfortu un visas priekšrocības, ko sniedz izcils Austrumu paklājs!

Laipni lūdzam Afkhami Nassera ekskluzīvo paklāju salonā Rīgā, Brīvības ielā 52 (starp Dzirnavu un Blaumaņa ielām).

Tālrunis: (+371) 67 383 808

www.afkhaminasser.lv

Darba laiks:

Pirmdien: 11:00 - 19:00
Otrdien: 11:00 - 18:00
Trešdien: 11:00 - 19:00
Ceturtdien: 11:00 - 18:00
Piektdien: 11:00 - 19:00
Sestdien: 11:00 - 18:00

Citā laikā veikals atvērts, iepriekš vienojoties par tikšanās laiku. 

Fotogalerijā: iedvesmojošas interjera dizaina idejas, kurās veiksmīgi iekļauti Austrumu paklāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!