Foto: Publicitātes foto
"Samsung" paplašina savu "Galaxy" ģimeni – tagad tai pievienojies arī jaudīgais viedtālrunis "Note9", elegantais planšetdators "Tab S4" un modernais viedpulkstenis "Galaxy Watch". Aicinām iepazīties ar jaunajām ierīcēm īpaši izveidotās "Galaxy" studijās tirdzniecības centros "Alfa" un "Spice". Uzņem bildes ar "Samsung Galaxy Note9" irbuli no tāluma – atklāj jaunu bilžu ēru un laimē. Piedalies aizraujošos konkursos ar iespēju laimēt "Samsung Galaxy Watch", "Tab S4" un "Galaxy Note9"!

Viedais asistents – "Galaxy Watch"

Uzņem bildi "Samsung Galaxy" studijā ar "Samsung Galaxy Note9", piedalies izlozē un laimē daudzpusīgu viedpulksteni. Katru nedēļu viens bilžu autors saņems modernāko viedpulksteni – "Samsung Galaxy Watch". Ar vienu uzlādes reizi pulksteni ir iespējams lietot līdz pat 80 stundām, tam ir ūdens izturība līdz 5 metru dziļumam, labsajūtas un stresa mērītājs un personalizējams dizains.

Praktisks planšetdators ar stilu

Ar jauno planšetdatoru "Tab S4" var viegli plānot darba ikdienu, savienojot to ar citu "Android" viedierīci, saņemt arī paziņojumus un atgādinājumus. Četri skaļruņi, nodrošināti ar "Dolby Atmos" skaņas sistēmu, planšetdatoram ļauj kļūt par televizora aizstājēju. Jūs varat skatīties filmas un seriālus lieliskā skaņas un attēla kvalitātē, kas ikdienas pieredzi padara aizraujošu. Planšetdators, kam ir elegants dizains, liels ekrāns un uzlabotas izklaides funkcijas, ir piemērots tiem, kas vēlas izmantot stilīgu un praktisku ierīci. Katru otro nedēļu viens "Galaxy" studijas apmeklētājs varēs laimēt "Samsung Galaxy Tab S4", kas tikai tagad ir parādījies tirdzniecībā.

Uzņem nebijušu bildi ar jaudīgāko viedtālruni un saņem to dāvanā

Augustā iznāca pats jaudīgākais viedtālrunis, ko augstu vērtē tehnoloģiju lietpratēji un jau nodēvējuši ierīci par "produktivitātes līderi". Jaunais "Samsung Galaxy Note9" viedtālrunis izceļas ar īpaši funkcionālu "S Pen" irbuli un akumulatoru, ko nepieciešams uzlādēt tikai vienu reizi dienā. Radot "Note9", "Samsung" apvienojis līdz šim veiksmīgākās inovācijas, lai izveidotu produktu, kas nodrošina vislabāko veiktspēju. Tas panākts, tālruni papildinot ar irbuli "S Pen" un vēl gudrāku "Samsung" kameru. Jums izdosies lieliskas fotogrāfijas jebkādos apstākļos. "Samsung Galaxy" studijās ikviens var izmēģināt "Note9" izcilo kameru, uzņemt bildi un piedalīties jaunā viedtālruņa izlozē.

Pirmreizējās "Fortnite" sacensības Rīgā

Viena no pasaulē populārākajām videospēlēm "Fortnite" līdz šim bija pieejama tikai spēlēšanai datoros vai spēļu konsolēs, taču tagad tās cienītāji var spēlēt jauno "Fortnite" "Android Beta" versiju ceļā, parkā vai jebkurā citā vietā. Lai spēlēšanu varētu izbaudīt pilnībā, ir vajadzīga attēla un skaņas kvalitāte un ierīces jauda un baterijas noturība. Īpaši aizraujoši būs spēlēt, izmantojot jauno "Samsung Galaxy Note9" viedtālruni, jo tas ir aprīkots ar AKG stereo skaļruņiem, lai skaņa un mūzika būtu izcilā kvalitātē, un 6.4 collu displeju, kas "DisplayMate" neatkarīgajos testos atzīts par visu laiku labāko viedtālruņa ekrānu.

"Samsung Galaxy" studijā ikkatrs var spēlēt "Fortnite" ar "Samsung Galaxy Note9" viedtālruņiem un piedalīties turnīrā, kura uzvarētājs tiks noskaidrots noslēguma sacensībās 23. septembrī. Turnīra uzvarētājs kļūs par jaunā "Note9" laimīgo īpašnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!