Foto: Publicitātes foto
Tuvojas Lieldienas, pūpoli, Lieldienu olu kaujas, šūpoles un, protams, pats zaķis. Bet ar kādu auto Lieldienu zaķis brauc? Kāds auto ir vispiemērotākais Lieldienu zaķim?

Patiesībā Lieldienu zaķis nav viens - kā Ziemassvētku vecītis. Lieldienu zaķu ir daudz. Tiem ir dažādi raksturi, un ciemos tie dodas arī katrs savādāk. Un olas tie nes dažādas. Tāpēc, visdrīzāk, arī katram Lieldienu zaķim ir savādāks auto.

"Romantiskais Lieldienu zaķis" brauc ar VW Beetle

"Romantiskais Lieldienu zaķis" vienmēr izskatās iznesīgs un trausls. Pat tad, kad patiesībā tāds nav, izliekas, ka tomēr ir. Patīk stilīgas lietas, bet viņu sapratne par skaisto formējas no nejaušiem gadījumiem - žurnālā izlasītām modes tendencēm, draugu ieteikumiem un garastāvokļa. "Romantiskais Lieldienu zaķis" auto speciāli pasūta no Vācijas, jo neder kurš katrs pieejamais tirgū. Bet, kad auto tiek saņemts, tad tas tiek papildināts un pielāgots savām vajadzībām līdz nepazīšanai. Neatkarīgi no vecuma patīk sarkanā vai dzeltenā krāsa (dažreiz arī zaļā). Tic savas gaumes nevainojamībai. Mīl pastaigas, ceļojumus un skaļas ballītes, kurās parasti sēž ar aizvainotu sejas izteiksmi. No mājas iziet ar sapņotāja smaidu, vienkārša un izaicinoša vienlaicīgi.

"Modīgais Lieldienu zaķis" brauc ar MINI Countryman

Zaķītis lieliski ģērbjas un jebkuros apstākļos izskatās svaigs un kopts. Lielu verību pievērš aksesuāru izvēlei. Tajā skaitā arī auto aksesuāriem. Nav statistisku datu par to, ka "Modīgais Lieldienu zaķis" būtu gauss auto vadītājs, bet arī ar īpaši sportisku un azartisku vadīšanas stilu neizceļas. Viņas auto vadīšanas stils un paradumi liecina par gatavību piestāt un "atpūsties".

"Fiksais Lieldienu zaķis" brauc ar BMW 4 sērijas kupeju

Ārēji "Fiksais Lieldienu zaķis" izskatās dzīvelīgs un aktīvs, jeb precīzāk sakot - diezgan steidzīgs. Sekojot modei, vienmēr izvēlas aktuālos toņus. Bieži maina gan tērpus, gan auto, jo viņu dzīves moto ir - "Katru dienu kaut ko jaunu!" Lai cik tas neticami nebūtu, bieži šis zaķis labāk izskatās apģērbts nekā izģērbts. Mīl maskēties aiz ārējas elegances, bet viņu garderobe var sastāvēt gan no ekskluzīviem tērpiem, gan no ļoti lētiem, bet tomer elegantiem. Bieži aizraujas ar dažādām diētām un detoksa programmām, bet parasti cenšas iziet paātrināto kursu.

"Askētiskais Lieldienu zaķis" brauc ar  Volvo XC60

"Askētiskais Lieldienu zaķis" savu askētismu pilnībā izpauž gan apģērbā gan auto izskatā. Varat iedomāties kādu, kas pilnā nopietnībā tic, ka viņam navajag izcelties uz kopējā sabiedrības fona? Arī smukie un slaidie zaķi bieži mēdz izlikties par "Pelēkajām pelēm". Par laimi "Askētisko Lieldienu zaķi" bieži izdodas pārliecināt, ka viņam vajag pievērst sev apkārtējo uzmanību. Un kā šie zaķi pārvēršas, kad sāk pievērst uzmanību aksesuāriem un krāsām!

Ja arī tavam "Zaķim" gribās jaunu auto, tad BALTIE auto pārdošanas speciālisti ar vairāk kā astoņu gadu pieredzi piemeklēs pašu labāko un piemērotāko, kā arī:

  • Piegādās auto ar tikai 20% pirmo iemaksu;
  • Sniegs iespēju pasūtīt auto līzingā;
  • Pieņems tavu esošo mazlietoto auto kā pirmo iemaksu;
  • Pārbaudīs tavu jauno auto ražotāja sertificētā, neatkarīgā servisā;
  • Garantēs nobraukuma 100% patiesumu;
  • Piegādās auto uz Latviju;
  • Nokārtos visa formalitātes, kas saistītas ar auto reģistrāciju CSDD;
  • Noformēs apdrošināšanu;
  • Papildus sniegs BALTIE garantiju, lai tu varētu būtu 100% pārliecināts, ka ar auto viss ir pilnīgā kārtībā.

Tev atliek tikai BALTIE lapā aizpildīt anketu un patiekt kādu auto tavs "Zaķis" vēlas un saņemsi īpaši tev un tavam "Zaķim" sagatavotu piedāvājumu 24 stundu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!