Foto: Publicitātes attēls
Latvijas neprognozējamie klimatiskie apstākļi rudeņos un pavasaros nereti pārsteidz ar lielo nokrišņu daudzumu, kas bieži rada lielas mitruma problēmas mājsaimniecībām.

Norasojuši logi, ilgi žūstošas izmazgātās drēbes, patstāvīga mitrā gaisa smaka, pelējums uz sienām - problēmas ar ko saskaras liela daļa dzīvokļu un privātmāju īpašnieki. Relatīvais mitruma līmenis, kas pārsniedz 72 procentus rada dramatiski augstāku risku pelējuma un puves attīstībai, kas ilgtermiņā cilvēkiem var izraisīt alerģijas un radīt lielus un dārgus bojājumus nekustamajam īpašumam. Lietojot gaisa sausinātāju mājās, Jūs spēsiet samazināt mitruma līmeni līdz vajadzīgam kā arī izvairīties no lielām izmaksām nākotnē, ko rada mitruma bojājumi.

Kompānijai Wood's ir gara vēsture gaisa sausinātāju ražošanā. Cēlusies Kanādas pilsētā Guelph, Ontario, Wood's uzsāka gaisa sausinātāju ražošanu vairāk kā pirms 60 gadiem, tālajā 1950 gadā. Jau no paša sākuma bija svarīgi radīt produktus, kam ne tikai bija vajadzīgā veiktspēja, lai tiktu galā ar mitrajiem laika apstākļiem, bet arī spēja nepārtraukti darboties lielāko gada daļu. Tādejādi tika radīti uzticami gaisa sausinātāji, kas ir palīdzējuši tūkstošiem cilvēku Eiropā novērst bojājumus to mājām, kas saistīti ar mitrumu un pelējumu. Wood's ir kļuvis par Nr.1 premium gaisa sausinātāju dīleri Eiropā, nodrošinot kvalitāti, izturību un uzticamību produktiem tādā pakāpē, kādu citi konkurenti nevar nodrošināt. Ar saknēm Kanādā un vairāk par pusgadsimtu lielo ražošanas pieredzi, Wood's turpina attīstīties un ražo pārliecinošas kvalitātes gaisa sausinātājus ar lielu veiktspēju, kas ir veidoti plašam pielietojumam sākot no Jūsu mājas pagraba telpām, plašiem dzīvokļiem, līdz mazākām telpām, kā, vannas istabas vai vasarnīcas.

Piedāvājam iepazīties ar populārākajiem Wood's gaisa sausinātājiem izmantošanai dažādās vidēs.

Vasarnīcām, dzīvokļiem - Wood's WDD80 modelis
Šis modelis īpaši piemērots mitrās dzīvojamās telpās, kur ir zemas vai strauji mainīgas gaisa temperatūras. Apveltīts ar konstantu mitruma savākšanu pie jebkuras temperatūras, papildus izstarotais siltais gaiss paaugstinās temperatūru Jūsu telpās. Lielākā daļa klientu izvēlas tieši šo Wood's modeli, priekšroku dodot tā kompaktajam dizainam un īpaši klusajai darbībai. Labākais risinājums mājsaimniecībām mūsu klimatiskajiem apstākļiem!

Vannas istabām, drēbju žāvēšanai - Wood's MRD14/MRD10 modeļi
Mazas, kompaktas iekārtas, kuras noderēs jebkurā dzīvoklī par pieejamu cenu. Savākt mitrumu vannas istabās vai izžāvēt pirts telpu - Wood's MRD sērijas modeļi to spēj ātri un efektīvi. Lielisks palīgs izmazgāto drēbju žāvēšanai dzīvokļos, jo ne tikai drēbes ātrāk kļūst sausas, bet mitrums no tām tiek laicīgi savākts un dzīvoklis paliek sauss.

Privātmājām, lieliem dzīvokļiem - Wood's MRD20 modelis
Šis modelis izceļas ar savu lielisko veiktspēju un tajā pat laikā mazo elektroenerģijas patēriņu. Tā askētiskais dizains, klusā darbība un vieglā pārvietojamība, padara to iederīgu jebkurā mājoklī. Lieliska izvēle cilvēkiem, kam nepieciešams jaudīgs, uzticams gaisa sausinātājs, bet kuriem dizains ir svarīgs kritērijs.

Pagrabiem, puspagrabiem - Wood's DS36 / Wood's DS28 modeļi
Šie modeļi ir pārsteidzoši energoefektīvi un jaudīgi, lai vienlaicīgi apkarotu mitrumu visā Jūsu plašajā daudzu telpu pagrabā, līdztekus attīrot gaisu ar komplektā ietilpstošo pret-pelējuma filtru. Iekārtām ir ietilpīga ūdens savākšanas tvertne, kā arī ūdeni ir iespējams nepārtraukti novadīt caur drenāžu. Šiem sausinātājiem ir iespējams saņemt pagarināto ražotāja garantiju līdz pat 6 gadiem.

Ar pilnu Wood's piedāvāto gaisa sausinātāju sortimentu ir iespējams iepazīties ražotāja interneta vietnē www.woodseurope.com, oficiālā Wood's izplatītāja Latvijā SIA "Oro Latvija" interneta vietnē www.oro.lv, apmeklējot izplatītāja salonveikalu Rīgā, Matīsa ielā 44 vai kontaktējoties ar pārdošanas vadītāju pa tālruni 25403818.

Iegādājoties kādu no Wood's gaisa sausinātājiem pie izplatītāja līdz 30.11.2015., dāvanā saņemsiet mitruma mērītāju, lai varētu regulāri sekot mitruma līmeņa izmaiņām Jūsu mājoklī!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!