Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls
"Beidzot jūtos "savā ādā". Mana veselība un pašsajūta ir uzlabojusies par 100%. Pats neticēju, ka kādreiz tā teikšu, bet Stokholmas diēta ir mans labākais pēdējā laika atklājums!" stāsta Jānis Oboļevičs no Rīgas, kurš zaudējis 12 liekā svara kilogramus. Lasi interviju ar Jāni un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju!

– Kāda bija tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Par notievēšanu biju prātojis jau labu laiku, bet nekādi nevarēju saņemties. Biju pārliecināts, ka visas diētas ir tāda grūta padarīšana! Sports arī nav priekš manis, jo uzskatu, ka noskrienos jau darbā un negribu to darīt vēl pēc darba.

– Kāda bija tava motivācija notievēt tieši tagad?

– Liekā svara dēļ jutos un izskatījos arvien sliktāk. Guvu traumu un svars turpināja vēl pieaugt. Sapratu, ka paša spēkiem tikt vaļā no liekajiem taukiem nevarēšu, tāpēc sāku meklēt kādu sev pieņemamu risinājumu.

Kā tu uzzināji par Stokholmas diētu?

– Par Stokholmas diētu jau iepriekš daudz biju lasījis internetā. Sākumā es tam visam neticēju, bet tad pamanīju, ka arvien vairāk mūsu pašu mūziķu ir notievējuši tieši ar Stokholmas diētu. Nodomāju, ka ir arī man ir jāpamēģina.

– Kā tev veicās ar diētas ievērošanu?

– Nolēmu sākt, pasūtīju savu uztura plānu un jau nākamajā dienā ķēros pie plāna izpildes. Pārsvarā ēdu normālus, ikdienā lietojamus produktus, tikai interesantāk un veselīgāk pagatavotus. Jau pirmajās dienās bija patīkami, ka svars sāka pamazām samazināties. Pēc pirmās nedēļas jutu, ka drēbes kļuvušas daudz brīvākas.

Kopumā es pārsteidzoši ātri un bez ciešanām (smejas) zaudēju 12 liekos kilogramus un beidzot jūtos "savā ādā". Mana veselība un pašsajūta ir uzlabojusies par 100%. Pats neticēju, ka kādreiz tā teikšu, bet Stokholmas diēta ir mans labākais pēdējā laika atklājums!

– Ko tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

– Ir svarīgi atzīt, ka tev ir liekais svars un tas nav ok! Var jau gaidīt brīdi, kad liekais svars sāks ietekmēt ne tikai izskatu un pašsajūtu, bet arī veselību... Bet es iesaku negaidīt citu – "labāku" dienu vai vēl kādu lieko kilogramu. Pamēģini Stokholmas diētu tikai vienu dienu un tu jutīsi rezultātu uzreiz!

Lūk, ko tu saņemsi, piesakoties Stokholmas diētai jau šodien:

⦁ Bezmaksas konsultācijas.
⦁ Sulīgu 80 % atlaidi savam notievēšanas plānam.
⦁ Bezmaksas receptes un padomus, lai liekais svars neatgrieztos.
⦁ Reālu garantiju – ja nenotievēsi 7 dienās – visa nauda atpakaļ!

Spied šeit – StockholmDiet.com – un saņem individuālu, tieši tev radītu notievēšanas plānu!

Vai zināji? Stokholmas diēta ir droša, veselīga un efektīva – to apliecina Latvijas Diētas ārstu asociācija!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!