Foto: Publicitātes foto
Vasarā ir tik patīkami dzert kaut ko atsvaidzinošo un spirgtu, kas atjauno spēkus un veldzē slāpes...

Jums galvā uzpeld tradicionālo atspirdzinošo dzērienu tēli? Mums ir lieliskas ziņas! Vairs nevajag veldzēt slāpes ar sulām no koncentrātiem vai limonādēm, kas satur milzīgu daudzumu cukura. Aukstā tēja "Ahmad Tea" ir lieliska alternatīva tiem, kas seko kvalitātei un garšai!

Tēju industrijā pazīstamā profesionālā tējas testētāja – britu uzņēmuma "Ahmad Tea Ltd." izstrādātā auksto tēju līnija ir īsts brīnums: produkcija nesatur cukuru, krāsvielas un mākslīgos aromatizētājus. Karstā vasaras dienā tēja ir lieliska gan kā bezalkoholiskais aperitīvs, gan kā vienkāršs ikdienas dzēriens spēku un laba garastāvokļa uzturēšanai.

"Ahmad Tea" auksto tēju kolekcija ir izveidota uz augstākās kvalitātes zaļās un melnās tējas bāzes, tāpēc ir ideāli piemērota cilvēkiem, kuri rūpējas par savu veselību un izvēlas dabīgus produktus.

Kārdinoši smaržīgs salds persiks ar marakuju? Bet, varbūt, spirgts laims ar citronu? Vai klasiskā angļu tēja? Izmēģiniet visas garšas, jo vasara šogad priecē ar karstām dieniņām!

Lai pagatavotu spirgtu dzērienu, jums būs nepieciešama auksta ūdens glāze un īpaša "Ahmad Tea" tējas paciņa. Vienkārši aplejiet tējas paciņu ar aukstu ūdeni, uzgaidiet 3-5 minūtes, un jūsu vasaras dzēriens ir gatavs!

Šī ir īsta tēja bez cukura un saldinātājiem, turklāt tajā ir par 80% mazāk kofeīna, kas padara to par ideālu dzērienu gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Patīkami, ka "Ahmad Tea" uzņēmuma biznesa filozofija – kvalitāte un satriecoša garša – iemiesojās tik lieliskā un vērtīgā produktā.

Atliek vien atrast savu mīļāko "Ahmad Tea" aukstās tējas garšu.

Līdz 30. jūlijam meklējiet auksto tēju kolekciju "Rimi" par īpašu cenu. Aukstās tējas var iegādāties arī "Ahmad Tea Shop" un universālveikalā "Stockmann".

http://ahmadtea.lv/
https://www.facebook.com/AhmadTeaBaltic/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!