Latvijas piedāvājumu mazlietotu premium klases auto tirgus segmentā! Izmanto iespēju iegādāties jaunu vai mazlietotu premium klases auto līzingā no Vācijas sadarbībā ar Baltie.lv! Tieši tādu auto, kāds piestāv tavam dzīvesstilam, mīļākās kaklasaites vai slēpošanas tērpa tonim.

Spied SAMEKLĒJIET MAN AUTO un sadarbībā ar Baltie.lv tu saņemsi to, kas tev ir vajadzīgs.  

Latvijas izvēle

Esošais auto visdrīzāk nav tavs pirmais pirktais auto, un iespējams tev jau ir pieredze auto meklējumos Latvijā. Diemžēl tava pieredze visticamāk arī rāda, ka starp mazlietotu auto (līdz 3 gadiem) piedāvājumiem, labākā gadījumā tikai kāds ir daļēji līdzīgs tam auto, ko tu vislabprātāk vēlētos iegādāties. Visbiežāk, tur nav atrodams tas, kas tev būtu vajadzīgs.

Šeit aplūkojami pašlaik Rīgā un Vācijā pieejamie auto.

Izvēle Vācijā

Pateicoties Vācijas auto tirgus apjomiem, šajā valstī ir iespējams atrast tieši tev nepieciešamo auto, ievērojot pašas smalkākās aprīkojuma nianses, mašīnas krāsas toni vai iekšējā salona dizainu, kas tev ir vajadzīgs. Taču to jau droši vien pats būsi pamanījis.

Pateicoties ilggadējai pieredzei un kontaktiem, Baltie.lv ir pieejamas plašākas mazlietotu premium klases auto pārdošanas datubāzes kā publiski internetā pieejams.

Tev ir tikai jāaizpilda anketa, pasakot SAMEKLĒJIET MAN AUTO Baltie.lv interneta vietnē un 24 stundu laikā ar Tevi sakontaktēsies Baltie.lv

Atradīs piemērotāko un ieteiks labāko

Baltie.lv specializējas premium auto pasūtījumos no Vācijas un atradīs tieši tev vajadzīgo automobili. Turklāt, pasūtot pie Baltie.lv, tu papildus saņemsi:

  • Iespēju iegādāties auto no Vācijjas līzingā;
  • papildus Baltie.lv garantiju pasūtītajam auto;
  • pasūtītā auto tehnisko pārbaudi ražotāja autorizētā servisā;
  • garantētu patiesu nobraukumu;
  • auto reģistrāciju CSDD;
  • VIP cienīgu apkalpošanu.

Pārliecinies pats - aizpildi anketu, sakot SAMEKLĒJIET MAN AUTO Baltie.lv mājas lapā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!