Sākot no 2003. / 2004. studiju gada, Starptautiskā tūrisma fakultātē akreditēta, profesionālo studiju programma “Tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadība” tiek īstenota arī angļu valodā.
Topošie speciālisti - tūrisma un atpūtas organizāciju vadītāji – četru gadu profesionālās augstākās otrā līmeņa studijās savas zināšanas pilnveido arī otrā svešvalodā – pēc izvēles, lietišķajā vācu vai franču valodā.

Jaunās programmas “Tourism and Hospitality Management” pilna laika studiju kursu apguvi nodrošina augstskolas tūrisma, viesmīlības, vadības, informātikas un valodu katedras. Studentu rīcībā ir pilnvērtīgi mācību un materiālie resursi.

Šogad angļu valodā Starptautiskā tūrisma fakultātē profesionālo studiju programmu “Tourism and Hospitality Mangement” apgūs piecdesmit studenti.

Pilnībā izmantot studiju iespējas Biznesa augstskolā Turība var visi Baltijas reģiona valstu iedzīvotāji - 2000. gada 18. maijā spēkā ir stājies Latvijas, Igaunijas un Lietuvas republiku valdību līgums par izglītības kvalifikāciju akadēmisko atzīšanu Baltijas kopējā izglītības telpā. Vērā ņemans, ka šīs vienošanās rezultātā Latvijas, Igaunijas un Lietuvas Republikās piešķirtās vidējās izglītības kvalifikācijas dod tiesības Baltijas valstu reflektantiem stāties augstskolā.

Jau 7.jūlijā Biznesa augstskolā Turība, Rīgā, Graudu ielā 68, var saņemt pieteikumu veidlapas studijām.

Lai studētu augstskolā, jāuzrāda pase un vidējo izglītību apliecinošs dokuments, ja ir – apliecību par centralizēti kārtotu svešvalodu pārbaudījumu, jāiesniedz četras fotogrāfijas. Ārvalstīs iegūtas vidējās izglītības dokumentu un apliecību par centralizēti nokārtotu svešvalodu pārbaudījumu nepieciešams iztulkot angļu vai latviešu valodā un notariāi apstiprināt. Ārvalstnieku iegūto izglītības dokumentu atbilstību Latvijas standartien nosaka Akadēmiskais informācijas centrs Rīgā, Vaļņu ielā 2 – 210.

26. jūlijā studiju programmas “Tourism and Hospitality Management” reflektanti laipni aicināti uz datorizētu iestājeksāmenu angļu valodā.

Līdz 16. augustam ir iesspēja noslēgt līgumu par studijām biznesa augstskolā Turība, Starptautiskā tūrisma fakultātē, programmā angļu valodā “Tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadība”, ja 60% iestājeksāmena jautājumu atbildēts pareizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!