Pirms vēl aktīvās tūrisma un atvaļinājumu sezonas sākšanās, paņem pāris brīvdienas vai arī izmanto nedēļas nogales, lai dotos nelielā atpūtas braucienā uz Stokholmu.
Ūdeņiem un zaļumiem bagātā Stokholma pavasarī ir patiešām iedvesmojoša, un tā noteikti palīdz atgūt dzīvesprieku un labi atpūsties ikvienam tās apmeklētājam.

Rīgas Jūras Līnija atklāj aktīvo tūrisma sezonu un piedāvā izdevīgas cenas īsajiem un garajiem kruīziem – iespēju pavadīt Stokholmā vienu vai divas dienas nedēļas nogalē.

Tikai par Ls 49 vienai personai tiek piedāvāts vienas dienas kruīzs divvietīgajās B klases kajītēs ar izbraukšanu no Rīgas 12., 21., 28. aprīlī, kā arī 5. maijā.

Savukārt nedēļas nogali kopā ar draugiem varēsi pavadīt Stokholmā, ja dosies divu dienu kruīzā. Ceļojums paredzēts divvietīgajās B klases kajītēs, bet tā cena ir tikai Ls 59 vienai persona. Nedēļas nogales kruīzs par šo izdevīgo cenu paredzēts no 16. līdz 18. aprīlim.

Sagādā pārsteigumu saviem mīļajiem – nopērc ģimenes ceļojumu!

Līdz pat 31. maijam tiek piedāvāti izdevīgi speciālie ceļojumi ģimenēm – 2 bērniem un 2 pieaugušajiem. Braucienu laiku jūs pavadīsiet kopā B klases kajītē, bet par izklaidi Stokholmu arī nebūs jārūpējas, jo cenā jau ir ietverta gan Stokholmas apskates ekskursija, gan arī divu muzeju apmeklējumi.

Ģimenes programmas piedāvājuma cena ir Ls 46,25 vienai personai vai Ls 185 visai ģimenei.

Izbaudi pavasari Stokholmā!

Vairāk par piedāvājumiem vari uzzināt prāmja operatorkompānijas mājas lapā www.rigasealine.lv, zvanot pa tālruni 7205460, vai ierodoties Rīgas Pasažieru ostā - Eksporta ielā 3a, kā arī tirdzniecības centrā Mols.

Cenas norādītas bez pasažieru un termināla maksas - Ls 8 vienai personai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!