Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls
Mūziķis Ivo Grīsniņš-Grīslis īsā laikā nometis 12 kilogramus liekā svara un atgriezies savā labākajā formā, kāda viņam bija vēl pirms desmit gadiem. Lasi interviju ar Ivo un uzzini, kā nomest liekos kilogramus, lai liekais svars nekad neatgrieztos!

– Kāda bija tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Periodiski esmu mēģinājis vairāk sportot un mazāk ēst. Daudz laika veltīju kardio treniņiem, bet rezultāti bija īslaicīgi un zaudētais svars ātri atgriezās. Ja godīgi, nekad nedomāju, ka pienāks diena, kad domāšu par notievēšanu, taču kad mans svars sasniedza 92 kilogramus, bija acīmredzami, ka tas manam augumam ir pārāk daudz.

– Pastāsti, kā nolēmi sākt notievēt tieši tagad?

Atgriežoties no ceļojuma, uzkāpu uz svariem. Cipari, ko tur redzēju, mani pamatīgi sabiedēja! Tad sāku pētīt foto – man bija kauns par to, kā izskatos, tāpēc pieņēmumu lēmumu savest sevi kārtībā līdz vasaras sākumam. Laika nebija daudz...

– Kā tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Par Stokholmas diētu uzzināju no saviem skatuves kolēģiem. Vairāki mani paziņas bija to izmēģinājuši un rezultāti bija acīmredzami, turklāt viņu atsauksmes par to bija ļoti labas! Pat vīrieši, kas parasti ļoti kritiski skatās uz diētām, par šo ēšanas režīmu izteicās ļoti atzinīgi. Nolēmu, kāpēc gan nepamēģināt!?

– Kā notika diētas ievērošana?

Ķēros vērsim pie ragiem uzreiz pēc pirmās nedēļas plāna saņemšanas. Pie plāna turējos stingi, jo zināju, ka mani apkalpo profesionāļi. Brīžos, kad savā uztura plānā vēlējos ko pamainīt, čatā, pa telefonu un e-pastā par to informēju sev pieškirto Stokholmas diētas uztura speciālisti, kura ieteica alternatīvas un atbalstīja mani visos iespējamos veidos.

Pirmajā nedēļā zaudēju četrus kilogramus un tad arī es sapratu, kāpēc visi par šo diētu jūsmo! (smejas) Tā bija liela motivācija turpināt! Otrajā nedēļā jau biju piešāvies un sāku eksperimentēt ar piedāvāto recepšu klāstu. Dažkārt es pat nevarēju apēst pilnu porciju. Pēc katras no maltītēm bija sāta sajūta, tāpēc liels bija pārsteigums, ka šādi iespējams turpināt tievēt.

Intrigas pēc kādu laiku nebiju kāpis uz svariem, bet sieva un kolēģi jau bija pamanījuši, ka esmu notievējis un izteica komplimetus.

Tagad, kad esmu zaudējis 12 kilogramus, esmu atgriezies savā labākajā formā, kāda man bija pirms 10 gadiem. Ok, man vairs neder neviens no iepriekš nēsātā apģērba, toties man der vidusskolas laika uzvalks! (smejas)

Vēl ir uzlabojies mans miegs – no rītiem ir vieglāk piecelies un vakaros nav jūtams ierastais nogurums. Pateicoties sabalansētajam uzturam un regulārajām maltītēm, jūtos daudz enerģiskāks. Kopumā šis man ir baigais atklājums un tagad ir sajūta, ka jāstāsta par to citiem.

– Ko tu ieteiktu citiem cilvēkiem, kuri arī vēlas notievēt?

Šī ir unikāla programma, kas ir pieejama ikvienam, bet pats galvenais - sniedz rezultātu. Es iesaku negaidīt citu dienu, bet pietekties tagad, lai ātrāk sajustu to kaifu – dzīvi bez liekajiem kilogramiem un labu veselību. Noteikti vismaz pamēģiniet!

Aizpildi testu un izveido savu diētu "StockholmDiet.com" mājaslapā jau šodien!

"StockholmDiet.com" piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Pārvērtības ar Stokholmas diētu; apģērbs no "Mans drēbju skapis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!