2004.gada 9.augustā savu darbību sāka pirmā, profesionālā, legālā dzīvnieku kapsēta Latvijā „Citi medību lauki” – Rīgas raj., Babītes pag., Rīgas – Liepājas šosejas 2 km.
Līdz šim katram interesentam, ja viņš vēlējās uzzināt kaut ko par šo kapsētu neatbraucot to aplūkot uz vietas nācās visu censties izskaidrot pa tālruni, kas protams bija ļoti sarežģīti, kā nu vizuāli šajā kapsētā izskatās.

Nereti cilvēki atbraucot uz vietas bija izbrīnīti (pozitīvi) par kapsētas labiekārtojumu un piedāvājamo servisu, jo bija domājuši, ka vienkārši mežā sēž „bomžveidīgi” radījumi, kas kaut kā un kaut kur „norok” viņu mīluli.

Lai iedzīvotājiem būtu iespējams, neatbraucot uz vietas, iepazīties ar šīs kapsētas izskatu, cenām, pakalpojumiem u.t.t. ir izveidota dzīvnieku kapsētas „Citi medību lauki” interneta mājas lapa www.petcemetery.lv.

Šajā mājas lapā ir sadaļa - „virtuālā kapsēta”, kurā dzīvnieka saimniekam ir iespējams ievietot sava mīluļa fotogrāfiju, rējienus, ņaudienus u.t.t.

Lapa tika izveidota „Interneta risinājumu aģentūrā ALT RD”.

Lapas sākumā ir brīdinājums visiem dzīvnieku īpašniekiem par iespējamo negodīgo „cilvēku” rīcību, kuri krāpjot iedzīvotājus piedāvā mūsu kapsētas pakalpojumus.

Protams saprotu, ka šī informācija būs pieejama tikai interneta lietotājiem, bet arī tas nav maz.

Ar cieņu Uģis Rūķītis – dzīvnieku kapsētas “Citi medību lauki” īpašnieks.

Tel. 9294952

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!