ELKOR šogad ir nolēmis atbalstīt Latvijas izcilāko orientēšanās sportistu - pirmo Pasaules čempionu Latvijas un Baltijas orientēšanās sporta vēsturē Edgaru Bertuku. 2012. gada Pasaules čempionātā Šveicē - zelta medaļa vidējā distancē un bronzas medaļa garajā distancē. 2013. gada Pasaules čempionātā Somijā - bronzas medaļa garajā distancē. 2014. gada Eiropas orientēšanās čempionātā Portugālē - 5. vieta vidējā distancē.

ELKOR vēlas atbalstīt šo talantīgo Latvijas  orientēšanās sportistu dāvinot viņam 2XU kompresijas apģērbus, kas ir īpaši nepieciešami profesionālajiem sportistiem, ja vēlas sasniegt augstākus rezultātus. Apģērbs ļauj ķermenim izvairīties no nevajadzīgām mikrotraumām, ļauj atpūsties pēc lielām slodzēm un uzlabo asinsriti. 2XU kompresijas apģērbam ir ideāla gaisa caurlaidība, kas izvada mitrumu un tam ir antibakteriāla aizsardzība. Austrālijas zīmola kompresijas apģērbi pieejami u/v  ELKOR PLAZA, Brīvības ielā 201 un ELKOR SPORT veikalā K. Ulmaņa gatvē 114.

Elites sportisti visā pasaulē jau ir atzinīgi novērtējuši 2XU kompresijas apģērbus (piem. Ted Ligety - profesionālais kalnu slēpotājs, Soču 2014 Olimpiskais čempions u.c.). Tagad šos kompresijas apģērbus plaši lieto arī Latvijas sportisti.

Kāpēc Jums ir nepieciešami tieši 2XU kompresijas apģērbi?

Edgars Bertuks: "No vairuma elites orientieristu atšķiros ar to, ka ļoti daudz trenējos skrienot, tāpēc man ir būtiski lietot 2XU kompresijas apģērbu, ar šo zīmolu esmu pazīstams jau iepriekš, tas palīdzēs man izvairīties no traumām visas sezonas garumā,  sasniegt savu spēju maksimumu starptautiskā līmeņa sacensībās.
Uz veiksmīgu sadarbību ar ELKOR skatos ilgtermiņā. 2018. gadā  Latvijā norisināsies Pasaules čempionāts orientēšanās sportā, šīm nozīmīgākajām sacensībām es intensīvi gatavojos jau šodien."

ELKOR komanda novēl šim izcilajam sportistam lieliskus rezultātus arī turpmāk.

ELKOR nodrošina saviem klientiem visplašāko preču un pakalpojumu klāstu, kvalitatīvu un ātru apkalpošanu. Klienti var būt pārliecināti par ilgtermiņa sadarbību ar ELKOR un uzticēties uzņēmuma ekspertu viedoklim. ELKOR komanda strādā mērķtiecīgi, profesionāli un vienoti. ELKOR ir atvērts, mūsdienīgs un dinamisks Latvijas uzņēmums ar ilggadēju pieredzi. ELKOR ikdienas darbu raksturo finanšu stabilitāte un pastāvīga izaugsme.

Par uzņēmumu
ELKOR ir 100% Latvijas uzņēmums, kas dibināts 1989.gadā Rīgā. ELKOR mazumtirdzniecības tīkla veikali piedāvā elektronikas preces, apģērbus un apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem, preces sportam un tūrismam, bērnu preces, pārtiku, interjera priekšmetus. Tāpat uzņēmums sniedz tehnikas servisa un apkopes pakalpojumus. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 800 darbinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!