Foto: Publicitātes foto
Šā gada 1. jūlijā, ESTERIA birojā Garozes ielā 1, notika "Tiec uz zaļa zara" loterijas galvenās balvas – automašīnas izloze. Fotogrāfijā ir redzama Iveta Lāce – loterijas galvenās balvas ieguvēja. Lai tiktu pie jaunās mašīnas, bija nepieciešams iegādāties tikai divus "Dobeles Dzirnavnieks" produktus!

Vai esat kādreiz laimējis loterijā? Ja esat noliedzoši atbildējis uz jautājumu, iesakām izmēģināt veiksmi un piedalīties loterijā! Patlaban ESTERIA rīkotajās loterijās varat laimēt.

Nauda neaug kokos - nauda tiek laimēta loterijā! Piedalies "Saules veikals" lielajā vasaras loterijā un laimē 100 EUR - līdz 31. augustam iepērcies jebkurā "Saules veikals" veikalā vismaz par 3 LVL un pirkumā iekļauj vienu no akcijas precēm! Katru otrdienu tiek izlozētas 3 balvas!

Pietrūkst saulītes? Laimē ceļojumu uz Turciju divām personām, kā arī citas balvas, baudi sauli un atpūties! Līdz 26. septembrim jebkurā SIA "MAXIMA Latvija" veikalā iegādājies vismaz vienu priekšapmaksas papildināšanas kodu mobilajam telefonam vai virszemes TV un piedalies loterijā! Izloze norisināsies 27. septembrī! Vari laimēt arī kādu no 10 planšetdatoriem, vienu no 25 MAXIMA dāvanu kartēm 20.00 LVL vērtībā vai vienu no 100 Interneta TV kartēm 30 dienām!

Vasara paskrien vēja spārniem? Pagarini vasaru ar Mego, Vesko un Balbiino! Līdz 31. augustam iepērcies Mego vai Vesko veikalos un pirkumā iekļauj vismaz 3 dažādu zīmolu loterijas produktus! Balvu izloze jau 2. septembrī! Laimē dāvanu karti no ceļojuma aģentūras "KOLUMBS", vienu no 30 velosipēdiem, vienu no 10 motorolleriem vai dāvanu karti no STATOIL 100 LVL vai 50 LVL vērtībā! Piedalies!

Vēlies laimēt lielisku atpūtu? Vēl tikai līdz 28. jūlijam pērc Color Mask produktu jebkurā "Drogas" veikalā un
laimē
"Hotel Jūrmala Spa" dāvanu karti Ls 100 vērtībā! Izloze jau pēc pāris dienām - 30. jūlijā!

Iemūžini vasaru kopā ar FA! Līdz 31. jūlijam pērc Fa produkciju jebkurā veikalā Latvijā un laimē NIKON COOLPIX S3500 BLUE fotokameru! Izloze norisināsies jau 1. augustā! Esi viens no 4 laimīgajiem, kas laimēs fotokameru!

Vasara ir laiks pārmaiņām! Kas varbūt labāks par jauno matu krāsu un iepirkšanos? Līdz 11. augustam pērc SYOSS produkciju jebkurā veikalā Latvijā un laimē veikala "MONTON" dāvanu karti Ls 100.00 vērtībā! Izlozes 30. jūlijā., 6. un 13. augustā!

Kas varbūt labāks par ceļojumu? Vēl viens ceļojums! Līdz 30 jūlijam iegādajies ceļojumu vismaz par 50.00 latiem tūrisma aģentūrā "SIBUS" (Pērses ielā 14, Rīgā; www.sibus.lv) un piedalies loterijā! Izloze - jau 6. augustā!

Kāpēc tiek rīkotas loterijas?

Cilvēkiem patīk laimēt, tādēļ viņi piedalās loterijās. No otras puses, loterijas organizē, lai palielinātu pārdošanas apjomu, iegūtu lielisku produkta vai zīmola reklāmu, iegūtu jaunus klientus un pircējus, un stiprinātu klientu lojalitāti, uzticību.

ESTERIA piedāvā sadarbības iespējas ikvienam, piedāvājot kvalitatīvus un profesionālus pakalpojumus loteriju organizēšanā, izmantojot loteriju, kā instumentu mārketinga mērķu realizēšanai.

ESTERIA piedāvā divus iespējāmās sadarbības veidus:

  • Pilna spektra pakalpojumus loterijas rīkošanā - loterijas noteikumu izstrādi, vienojoties ar Jums par nosacījumiem, loterijas atļaujas saņemšanu Izložu un azartsspēļu inspekcijā, izložu veikšanu, balvu izsniegšanu, atskaites iesniegšanu Izložu un azartsspēļu inspekcijā;
  • Loterijas vadības sistēmas ESTERIA LVS izmantošana, ja vēlaties organizēt loteriju paši.

Izvēlēties Jums visizdevīgāko sadarbības veidu - esam pārliecināti, ka jebkurā gadījumā būsiet tikai ieguvējs. Garantējam - kopā mēs varam sasniegt vairāk!

ESTERIA garantē:

  • Personisku pieeju katram klientam, ņemot vērā uzņēmuma specifiku, individuālās vēlmes un vajadzības;
  • Pieredzējušu profesionāļu palīdzību, lai rastu: optimālāko loterijas registrācijas veidu tieši Jūsu uzņēmumam, loterijas norises ilgumu un periodu, kas ļaus iegūt labāko rezultātu Jūsu uzņēmumam, balvu fondu, kas ieinteresēs potenciālos loterijas dalībniekus;
  • Visu nepieciešamos dokumentu izveidi saskaņā ar LR likumdošanu un Jūsu uzņēmuma grāmatvedības metodiku;
  • Jauno klientu datu bāzes izveidošanu, no loterijas dalībnieku reģistrācijas datiem.

Uzņēmuma tēlu veido tā apmierinātie un panākumus guvušie klienti, jo tikai tādi klienti atgriežas. ESTERIA mērķis ir ilgstoša, abpusēji izdevīga un efektīva sadarbība ar katru klientu.

AS "Dzintars" Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Svetlana Savčuka stāsta: "Godīgi sakot, kad pirmo reizi rīkojām loteriju visos mūsu 50 firmas veikalos, jutāmies nedroši. Pašu spēkiem mēs diez vai nolemtu rīkot loteriju. Šobrīd loterijas rīkošana mūsu izpratnē ir kļuvusi par vienu no vienkāršajiem mārketinga instrumentiem. Vēl jo vairāk, tagad jau paši rīkojam loterijas, izmantojot tikai ESTERIA LVL loterijas vadības sistēmu. Var teikt, ka ESTERIA mums ir ne tikai sadarbības partneris, bet arī skolotājs, kas nodod zināšanas un sniedz vērtīgus padomus. Ir patīkami strādāt ar ESTERIA, jo zinām - vienmēr varam vērsties pēc palīdzības pie ESTERIA kā mīļa skolotāja, kurš sniegs vienkāršu un saprotamu atbildi."

ESTERIA pastāvīgi attīstās un pilnveidojas, vienmēr atrodot optimālākos risinājumus, lai mūsu klienti būtu apmierināti. Esam pārliecināti, ka spēsim rast savstarpēji izdevīgu sadarbību ar ikvienu uzņēmu.

Vairāk informācijas, kā arī pieteikuma forma loterijas rīkošanai - www.esteria.lv vai zvanot 29114162.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!