Piektdien, 22.oktobrī plkst. 12:00 durvis apmeklētājiem vērs jaunais tirdzniecības centrs "Galleria Riga", kas atradīsies kvartālā starp Dzirnavu, Brīvības, Blaumaņa un Tērbatas ielām.

"Galleria Riga" būs izvietots 7 stāvos un piedāvās patērētājiem pircējiem ne tikai preces un, pakalpojumus, bet arī plašas izklaides iespējas restorānos, kafejnīcās un pat slidotavu uz jumta. Jaunais tirdzniecības centrs būs vieta, kur iepirkties, satikties, interesanti un aktīvi pavadītu laiku, noslēgtu veiksmīgus darījumus vai atrastu īsto dāvanu saviem mīļajiem!

Svinot atklāšanas svētkus kopā ar saviem apmeklētājiem, "Galleria Rīga" dāvina priecīgus brīžus desmit dienu garumā gan LAIMĪGO STUNDU"Laimīgo stundu" laikā, kad tiks piedāvātas atlaides visos septiņos stāvos, gan arī plašu koncertu un izklaides programmu.

Galleria Riga atklāšanas festivāls būs grandiozs notikums, kur sev interesējošus pasākumus atradīs ikviens interesents, tāpat kā jaunā tirdzniecības centra piedāvājums domāts ikvienam – gan liels, gan mazs, gan jauns, gan vecs.

Tirdzniecības centra direktors Arnis Veisbārdis: "Mēs ceram, ka ikvienam "Galleria Riga" apmeklētājam paliks pozitīvas atmiņas par mūsu atklāšanas svētku pasākumiem desmit dienu garumā, jo būs ne tikai izdevīgi veikalu piedāvājumi, bet arī dažādu mūzikas stilu mākslinieku uzstāšanās, piemēram, Pits Andersons, Igo, Latvian Blues Band, Lādezers, Musiqq, Aisha, ElMars, Miks Dukurs, koris Sola, Jolanta Gulbe un Sarkanais koris, Viktors Lapčenoks, Adrians Kukuvas, Žoržs Siksna u.c., būs arī dažādi deju un akrobātu priekšnesumi, bet festivālu noslēgs jauno izpildītāju konkurss "Galleria Riga ELKS."

Plašāku informāciju par "Galleria Riga" atklāšanas festivāla aktivitātēm iespējams atrast interneta mājas lapā www.galleriariga.lv

Par t/c "Galleria Riga"

Tirdzniecības centrs tiks atklāts šī gada 22.oktobrī un atradīsies pašā Rīgas centrālās daļas apdzīvotākajā un intensīvākajā darījumu zonā, tās krustpunktā - kvartālā starp Dzirnavu, Blaumaņa, Brīvības un Tērbatas ielām. "Galleria Riga" pircējiem piedāvās unikālu koncepciju, kas ļaus veikala apmeklētājiem ātri un efektīvi izdarīt pirkumus, tai pat laikā ļaujot interesanti pavadīt laiku un baudīt veikala unikālo interjeru, skatlogus, restorānus, kafejnīcas un slidotavu, kas atradīsies uz tirdzniecības centra jumta stāva terases. Tirdzniecības centra platība pirmajā kārtā ir 41 tūkstoši kvadrātmetru no kuriem 29,7 tūkstoši iznomājamo kvadrātmetru ir paredzēti tirdzniecībai, restorāniem un izklaides vietām, savukārt divos līmeņos zem veikala būs vieta 150 automašīnām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!