Foto: Publicitātes foto
Harmonija ir galvenais pamatprincips, kas kalpo par iedvesmu katrai jaunai "Natuzzi Italia" mēbeļu kolekcijai. Itālijas kultūra un skaistuma izpratne iemiesojas šī zīmola mēbelēs un ienes eleganci jebkurā mājoklī. Arī jaunās tehnoloģijas arvien vairāk ienāk "Natuzzi" ikdienā, gan materiālu apstrādē, gan papildinot mēbeles ar dažādām funkcijām, kā piemēram, integrēta skaņu sistēma, "recline" funkcija u.c.

Jaunā kolekcija piedāvā visu nepieciešamo harmoniskas dzīvojamās vai guļamtelpas iekārtošanai – mēbeles, paklājus, lampas un aksesuārus.

"Balance" – jauns dīvāns no 2018. gada kolekcijas, kurš kļūs par zvaigzni jebkurā viesistabā. Iebūvēta skaņu sistēma, pielāgojami galvas balsti, elektriski regulējams zvilnis, integrēts muguras balsts- pieejamo funkciju klāsts neliks vilties nevienam. "Balance" ir plaši modulējams dažādām istabas konfigurācijām, pieejams ar ādas vai auduma apdari (ar izsmalcinātām ādas vīļu nošuvēm pieskaņotā vai kontrastējošā tonī).

Kompakts, septiņdesmito gadu iedvesmots dizains – tas ir jaunais "Natuzzi Italia" dīvāns "Mentore". Īpaši ērta sēdpozīcija, ko nodrošina augstā atzveltne, integrēts muguras atbalsts un dāsna izmēra sēdeklis. "Mentore" ir pieejams divvietīgā vai trīsvietīgā izmērā, ar auduma vai ādas apdari.

"Melpot" ir ārkārtīgi daudzpusīgi modulējama mēbeļu sistēma dzīvojamai istabai, kurā ietilpst sēdelementi dīvānam, pufi un dažādi plaukti. Risinājums cilvēkiem , kam patīk pielāgot mēbeles savām vajadzībām līdz sīkākajai detaļai. Pieejams ar ādas, auduma, vai kombinētu apdari - kopumā vairāk kā 200 variācijās. Daži elementi pieejami ar stepētu ādu. Dizainers – Mauro Lipparini.

Jaunais dīvāns "Orfeo" ir klasiskā "Chesterfield" mūsdienu interpretācija, kura dizaina autori ir arhitekti Manzoni un Tapinassi. Tradīcijas un modernisms kopā veido kompaktu dīvānu, kam piemīt ar neko nesajaucams stils. Metāla kājiņas un piepaceltā pamatne "Orfeo" piešķir vieglumu, savukārt nošuvuma detaļas pasvītro augstvērtīgos materiālus. "Orfeo" pieejams divvietīgā vai trīsvietīgā izmērā ar ādas vai auduma apdari.

Šos un daudzus citus jaunos modeļus var apskatīt "Natuzzi Italia" salonā Rīgā, K. Ulmaņa gatvē 114/4.

Šobrīd īpaši izdevīgs piedāvājums – pasūtot mēbeles no "Natuzzi Italia" kolekcijas līdz 4. jūnijam, iegūstiet atlaidi atkarībā no pasūtījuma summas!

–10% pasūtījumam līdz 5000 eiro;
–15% pasūtījumam no 5000 līdz 8000
–20% pasūtījumam virs 8000 eiro.

Salons "Natuzzi Italia"
K.Ulmaņa gatvē 114/4, Rīgā. T: 67500107 www.mebelusalons.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!