Tagad Gudriem.lv pieejams pirmais patērētāju forums Latvijā, kas radīts ar mērķi veicināt godīgu iepirkšanās un pakalpojumu saņemšanas vidi un kļūt par lielāko patērētāju forumu Latvijā.

Forumam ir 10 pamattēmas, ieskaitot mobilos sakarus, internetu, veikalu atlaides un akcijas, apdrošināšanu, ceļojumus, kredītus, u.c. Gudriem.lv forumā iespējams izteikt viedokli, uzdot jautājumus, saņemt atbildes vai kritizēt kādu saņemto pakalpojumu, preci vai servisu. Forumā nav liegts arī izvietot sludinājumus. Papildus viedokļu apmaiņai patērētāju starpā, šī foruma lietotāji varēs saņemt atbildes arī tieši no pakalpojumu sniegšanas vai tirdzniecības uzņēmumu pārstāvjiem, kuru reģistrēšanos forumā verificēs Gudriem.lv.

Ja vēlies augusta beigās apmeklēt Rīgas regeja festivālu, nekavējoties reģistrējies Gudriem.lv forumā, jo katram 50. reģistrētajam lietotājam balva - divas 2 dienu biļetes uz šo pasākumu.

Ar Gudriem.lv palīdzību Tu vēl vari uzzināt:

Kuros lielveikalos šobrīd iespējams izdevīgi iegādāties dažādas pārtikas un saimniecības preces?

Sadaļā "Akcijas lielveikalos" Tu atradīsi informāciju par vairāk nekā 2000 atlaižu akciju precēm no 19 lielveikalu tīklu piedāvājuma - tai skaitā Rimi, Maxima, Supernetto, Jysk, Drogas, Cenuklubs.lv, K-Rauta, Mego, Elvi, PRISMA un citi.

Izmēģini - visticamāk, Tavi ikmēneša tēriņi samazināsies!


Kurš mobilo sakaru tarifs un subsidētais telefons šobrīd ir visdraudzīgākais Tavam maciņam?

Gudriem.lv mobilo tarifu kalkulators ļauj ātri un ērti salīdzināt visu trīs Latvijas mobilo sakaru operatoru - Bite, LMT un Tele2 - aktuālos tarifu plānus, ka arī priekšapmaksas kartes. Ievadi kalkulatorā visu nepieciešamo informāciju, kas ataino Tavus mobilo sakaru lietošanas paradumus, un saņemsi tieši Tev izstrādātu mobilo tarifu reitingu.

Starp citu - vai zināji, ka Bite ir veikusi būtiskas izmaiņas savā mobilo tarifu piedāvājumā. Portālā Gudriem.lv Tu vari iepazīties ar visiem jauninājumiem!

Gudriem.lv subsidēto mobilo tālruņu salīdzinātājs palīdzēs Tev atrast kur vislētāk un ar vislabākajiem līguma nosacījumiem pieejami trīs lielāko Latvijas mobilo sakaru operatoru - Bite, LMT un Tele2 subsidētie mobilie telefoni. Ievadot salīdzinātājā vēlamo telefona veidu, modeli, pieslēguma veidu, operatoru un līguma ilgumu Tu tiksi pie savam maciņam visdraudzīgākā piedāvājuma. Ja vēlies mainīt mobilo sakaru operatoru, lai tiktu pie kārotā subsidētā mobilā tālruņa - arī to ērti vari izdarīt turpat!


Kur izdevīgi iegādāties aviobiļetes un rezervēt viesnīcas internetā?

Pirms iegādāties internetā aviobiļeti vai elektroniski rezervēt viesnīcu, izmantojot mūsu efektīvās meklēšanas pakalpojumus, pārbaudi, vai tirgū nav pieejami izdevīgāki piedāvājumi:

Gribi nopirkt sava ceļojuma apdrošināšanu? Šeit vari salīdzināt piecu apdrošināšanas kompāniju polises.

Kur ātri un ērti uzzināt par izdevīgākajiem kolektīvās iepirkšanās vietņu piedāvājumiem?

Latvijā darbojas aptuveni 20 kolektīvās iepirkšanās vietnes, kuras katru dienu ar 50 līdz 90% atlaidi piedāvā dažādas preces un pakalpojumus skaistumkopšanai, izklaidei, mācībām u.tml.

Portālā Gudriem.lv pieejams serviss, ar kura palīdzību Tu vari iepazīties ar visiem aktuālajiem kolektīvās iepirkšanās piedāvājumiem vienuviet. Tā ir unikāla iespēja nepalaist garām izdevīgus kuponus un ietaupīt laiku, kas citkārt tiktu veltīts visu šo vietņu piedāvājumu izpētei.


Pie kura apdrošinātāja iegādāties lētāko OCTA polisi? 

Atšķirībā no citiem OCTA cenu salīdzināšanas portāliem, Gudriem.lv šīs polises nepārdod. Mēs tikai piedāvājam dažādu apdrošināšanas kompāniju OCTA cenu aprēķinus tieši Tavai automašīnai, ņemot vērā visas atlaides, tostarp - atlaides, kas tiek piemērotas, iegādājoties OCTA polisi internetā. Tādējādi tikai portālā Gudriem.lv Tu vari uzzināt, kura no 9 Latvijas apdrošināšanas kompānijām piedāvā Tavai automašīnai OCTA polisi vislētāk.

Izmēģini mūsu OCTA izdevīgāko piedāvājumu meklēšanas pakalpojumu un turpat salīdzini cenas ar citās interneta vietnēs pieejamajām!

 

Kur ātri un izdevīgi noformēt kredītu? 

Lai izvērtētu tirgū pieejamos kredītu piedāvājumus un to noformēšanas un atmaksas nosacījumus, kā arī izvēlētos tieši Tev izdevīgāko risinājumu, izmanto kādu no Gudriem.lv kredītu kalkulatoriem - ātrie kredīti, patēriņa kredīti, auto līzings, norēķinu kartes un hipotekārais kredīts.

Starp citu - ja Tev ir nepieciešams ātrais kredīts, pievērs uzmanību, ka piecas kredītiestādes saviem jaunajiem klientiem pirmo aizdevumu piedāvā bez maksas!

  

Kur izdevīgi ieguldīt brīvos naudas līdzekļus?

Lai patstāvīgi veiktu termiņnoguldījumu tirgus izpēti un atrastu izdevīgākās depozīta (vai krājkonta) procentu likmes, Tev būtu jāizskata vairāk nekā 20 banku piedāvājumi. Mēs to esam izdarījuši Tavā vietā!


Kuru interneta un/vai TV pakalpojumu sniedzēju izvēlēties?

Norādot savu dzīvesvietu un nepieciešamo pakalpojuma veidu, Tu uzskatāmas tabulas veidā iegūsi pārskatu ar 10 detalizētiem Latvijas telekomunikāciju pakalpojumu sniedzēju (tostarp - Lattelecom, Balticom, Baltkom u.c.) piedāvājumu aprakstiem. Izmēģini tūlīt!

Ja Tu jau lieto vai tikai plāno izmantot savam datoram mobilo internetu, noteikti salīdzini visus Bite, LMT, Tele2 un Triatel piedāvājumus!

Iegaumē - Gudriem.lv  neko nepārdod. Šis resurss sniedz iespēju salīdzināt preces un pakalpojumus, lai būtu iespējams atrast tieši Tev izdevīgākos cenu piedāvājumus!

Ja vēl neesi pamēģinājis Gudriem.lv - izdari to tagad un pastāsti kā Tev patika! Lai noskaidrotu klientu vēlmes, Gudriem.lv izveidojuši īpašu aptauju. Viens no tās aizpildītājiem 25. jūlijā laimēs 8Gb iPod nano un būs arī veicināšanas balva!

 

Pirms veikt izvēli, ieskaties Gudriem.lv!
Gudrie maksā mazāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!