Foto: Publicitātes foto
Tu izmanto ikvienu iespēju. Tu lieki netērē laiku. Tu dzīvo ātru un aktīvu dzīvi, tāpēc vajadzīgs telefons, kas būs sabiedrotais un nebremzēs tavu tempu. Tev vajadzīgs Huawei P9 Lite.

Tava dzīve nepaiet, tu to pilnībā izbaudi no mirkļa uz mirkli. Nav laika, ko zaudēt – ir jāatklāj, jābūt notikumu centrā un jābauda lietas. Tu mīli mūziku, kas ir sabiedrotā ikvienā dzīves brīdī. Tu apturi laiku, uzņemot fotogrāfijas no vietām, kuras apmeklē un cilvēkiem, kurus satiec. Tu vienmēr esi sasniedzams. Vienmēr seko aktualitātēm. Tu zini visu, kas notiek tev apkārt. Vai esi ievērojis, cik šajā visā svarīgs ir viedtālrunis? Tas ir tavs kontroles centrs un ārējā atmiņa, tava dienasgrāmata un uzticamais palīgs. Ir tikai dabīgi, ka tas ir tāds pats kā tu – ātrs, dinamisks, aktīvs. Tam jāiet soli solī.

P9 Lite 2017 ir tieši tāds telefons. Tas tika radīts tieši tādam mērķim. No paša sākuma, no pirmās skices uz rasējamā dēļa, inženieriem, kas strādāja pie šī viedtālruņa, bija dots viens uzdevums – radīt iedīci, kas apvienos eleganci un stilu ar nepārspējamu baterijas laiku. Un pat svarīgāk – ierīci, kas piedāvās pietiekamu jaudu, lai nodrošinātu, ka telefons vienmēr iet vienā solī ar lietotāju, kāds esi tu.

Lai īstenotu šo uzdevumi, dizaineri izlēma izmantot HiSilicon Kirin 655 procesoru, kas piedāvā gan garāku baterijas laiku, gan lielisku darbību. Kā tas ir iespējams? Procesors aprīkots ar Cortex-A53 skaitļošanas kodoliem, bet ne visi ir vienādi. Četri kodoli ir 1.7 GHz, tie paredzēti, lai veiktu darbības, kam nav vajadzīga liela jauda, tātad patērē maz enerģijas. Kad tālrunim nav nepieciešama pilna jauda, tas var strādāt enerģijas taupīšanas režīmā, pagarinot baterijas darbības laiku. Otriem četriem kodoliem ir cita nozīme. Šo četru 2.1 GHz kodolu skaitļošanas vienības apgādā P9 Lite 2017 ar lielu skaitļošanas jaudu un neiedomājamu darbības paātrinājumu.

Tāpat kā tavam datoram, arī telefonam nepieciešama liela atmiņa, kas ātri ļauj pārslēgties starp kameru, Facebook, Snapchat un internet pārlūku, fonā skanot Spotify mūzikai. P9 Lite 2017 pieejamā atmiņa nav problēma, jo viedtālrunim ir 3GB RAM – pietiekami, lai nodrošinātu veiksmīgu visu lietotņu darbību.

Tev arī nav jāuztraucas par vietu, kur glabāt visus uzņemtos video, fotogrāfijas un lejupielādēto mūziku. 16GB iekšējā atmiņa pietiks ilgam laikam. Nav tādas lietas, kā par daudz brīvas vietas, jo reizēm telefona atmiņa beidzas visnepiemērotākajos brīžos. Par laimi, P9 Lite 2017 vienmēr ir plāns B – vieta microSD kartei, kas var palielināt atmiņu līdz pat 128GB!

Ir vēl viena lieta, kas bieži tiek aizmirsta, izvēloties telefonu – operētājsistēma. Pats par sevi saprotams, ka tai jābūt Android – pieejamas visas lietotnes un ražotāji veido aksesuārus, kas strādātu kopā, lai nav jāuztraucas par savienojamību. Tam ir arī mīnusi, diemžēl, To radot, Google daudz nedomāja par sistēmas skaistumu, ērtumu vai funkcionalitāti. Huawei par to parūpējās, sagatavojot EMUI 5.0 versiju, kas pieejama P9 Lite 2017. EMUI ir eleganta saskarne, piepildīta ar papildu funkcijām, padarot dzīvi vienkāršāku un telefona lietošanu ērtāku.

Papildu informācija par "Huawei P9 Lite 2017" šeit:

http://consumer.huawei.com/minisite/lv/p9lite2017/index.htm

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!