Foto: Publicitātes attēls
Oficiālais Coventry University pārstāvis Latvijā, Mācību centrs LINKTURS, piedāvā studentiem un vidusskolēniem informatīvu semināru, kura laikā universitātes pārstāvis Claudiu Iordache iepazīstinās interesentus ar universitāti, tās piedāvātajām iespējām, iestāšanās un studiju procesu universitātē, piedāvātajām studiju programmām, kā arī sniegs daudz citas vērtīgas informācijas. Seminārs notiks 8. jūlijā plkst. 16:30 Mācību centra LINKTURS telpās Rīgā, Tērbatas ielā 5-3 (2. stāvā).

Tikšanos aicinām apmeklēt:

  • 12. klašu absolventus, kuri vēlas iegūt augstāko izglītību Lielbritānijā, bet, iespējams, vēl nav izlēmuši kuru augstskolu apmeklēt;
  • 11. un 10. klašu audzēkņus, kuri jau savlaicīgi vēlas uzzināt par studiju iespējām Lielbritānijā.

Uz tikšanos laipni aicināti ir arī skolēnu vecāki un skolotāji.

Atnāciet un uzziniet, kādas iespējas Jūsu profesionālajai un personiskajai izaugsmei var sniegt Coventry University! 

PAR COVENTRY UNIVERSITY

Coventry University ir dibināta 1970. gadā un šo gadu laikā ir ieguvusi lielisku reputāciju kā universitāte, kas sniedz studentiem kvalitatīvu un daudzveidīgu izglītību. Pēdējās aptaujas liecina, ka 93% universitātes studentu ir apmierināti ar pasniedzēju darbu savas programmas ietvaros, kas ir par 8% vairāk nekā vidēji valstī.

Prestižajā The Guardian University Guide jaunākajā 2016. gada reitingu tabulā Coventry University ir ieņēmusi augsto 15. vietu starp visām Lielbritānijas universitātēm, atstājot aiz sevis daudzas tradicionālās zinātniski pētnieciskās universitātes.

Coventry University iegulda daudz līdzekļu programmu un mācību vides attīstībā, lai sniegtu studentiem pēc iespējas labāku izglītību un vidi, kas mudina viņus pilnveidoties. 2012. gada septembrī universitātē tika atvērts moderns inženierzinātņu un datorzinātņu centrs, turpmāko dažu gadu laikā universitāte plāno ieguldīt vēl 100 miljonus Lielbritānijas mārciņu jaunu izpētes centru un modernu telpu izbūvē. Tas viss tiek darīts ar mērķi nodrošināt studentiem arvien vairāk un plašākas iespējas pilnveidot savas zināšanas un prasmes. Vienlaikus universitāte sadarbojas ar dažādiem veiksmīgiem uzņēmumiem, piemēram, IBM, Microsoft, Sainsbury's un citiem, lai nodrošinātu saviem studentiem praktisku darba pieredzi jau studiju laikā.

KOVENTRIJA - MODERNA PILSĒTA AR BAGĀTU VĒSTURI

Pati Koventrijas pilsēta (Coventry) lepojas ar senu vēsturi, kas sniedzas vēl līdz romiešu un sakšu laikiem. Pilsētas bagātība ir tās vēsturiskās ēkas, taču vienlaikus tā piedāvā visu modernas pilsētas iedzīvotājiem nepieciešamo - kafejnīcas, veikalus un naktsklubus, kā arī dažādas kultūras izklaides vietas, piemēram, teātrus, kino un mākslas galerijas.

Studiju iespējas Coventry University:

Coventry University piedāvā studentiem plašu un daudzveidīgu studiju programmu piedāvājumu tādās jomās kā:

  • Finance, Business, Mathematics
  • Engineering and Technical Sciences
  • Sciences
  • Law, Criminology, Forensics
  • Arts
  • Health
  • Humanities

Lai iestātos bakalaura programmā, studentiem ir nepieciešamas labas angļu valodas zināšanas (IELTS 6.0 vai atestāta atzīme angļu valodā - vismaz 8), kā arī vidusskolas atestāta kopējā vidējā atzīme - vismaz 7.

Sīkāku informāciju par studiju programmām un specifiskiem iestāšanās noteikumiem tajās Jūs varat uzzināt pie Mācību centra LINKTURS konsultantiem.

Semināra norises vieta un laiks

Seminārs un tikšanās ar Coventry University pārstāvi Claudiu Iordache norisināsies 8. jūlijā (trešdien) plkst. 16:30 Mācību centra LINKTURS telpās Rīgā, Tērbatas ielā 5-3 (2. stāvā).

Aicinām izmantot šo iespēju pavadīt vienu pēcpusdienu kopā ar izcilas modernas universitātes pārstāvi un uzzināt, kādas nākotnes izglītības un profesionālās iespējas Jums var sniegt izglītība Lielbritānijā un tieši Coventry University.

Tikšanās laikā Jums būs iespēja uzdot universitātes pārstāvim visus sev interesējošos jautājumus par studiju programmām, iestāšanās un kredīta piešķiršanas noteikumiem, universitātes piedāvātajām iespējām, un daudz ko citu.

Ļaujiet sevi iedvesmot! Un varbūt jau šī gada septembrī Jūs spersiet pirmo soli pretim profesionālajiem izaicinājumiem Coventry University!

Uzmanību! Seminārs norisināsies angļu valodā. Savu ierašanos lūdzam reģistrēt, zvanot pa tālruni 67223267 / 27007980 vai rakstot uz linkturs@linkturs.lv. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc reģistrācija semināram ir obligāta!

Semināru piedāvā universitātes oficiālais pārstāvis Latvijā, Mācību centrs LINKTURS - Jūsu personīgais gids studijām ārzemēs!

Lai uzzinātu visus aktuālos Mācību centra LINKTURS jaunumus un piedāvājumus, aicinām sekot līdzi jaunumiem mūsu mājaslapā www.linkturs.lvfacebook.com un draugiem.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!