Foto: Publicitātes foto
Bakalaura studijas jau sen aiz kalniem. Toreiz pēc diploma iegūšanas uzreiz sekoja strauja un intensīva profesionālā karjera. Maratonista cienīgs skrējiens daudzu gadu garumā. Tagad prasās apstāties, sakārtot pa plauktiņiem uzkrāto pieredzi, padomāt un atjaunot intelektuālo kapacitāti, lai nospraustu jaunus un ambiciozākus mērķus. Sava veida prāta vingrošana ir tieši tas, kas pašlaik ikdienā pietrūkst visvairāk, – svaigas zināšanas, starptautiska intelektuālā spriedze, jaunas perspektīvas un profesionāli izaicinājumi.

Šo stāstu par sevi varētu stāstīt simtiem spilgtu savas jomas profesionāļu, bet vai stāstam ir turpinājums? Jā! Studijas Rīgas Stradiņa universitātes maģistrantūrā ir veids, kā pilnveidoties,  - attīstīt sevi jau profesionāli nostiprinātajā sfērā vai iegūt zināšanas par jomu, kuru pieprasa darba tirgus papildus paša uzkrātajai darba pieredzei un intuīcijai, kas ir īsta bagātība salīdzinājumā ar jauno censoņu varējumu. Tas ir arī veids, kā uzzināt par jaunākajām tendencēm un zinātniskajiem atklājumiem savā profesijā multikulturālākajā vidē Baltijā.

Tieši tāpēc aicinām ikvienu savas jomas profesionāli, kas gatavs izaugsmei, uz Rīgas Stradiņa universitātes Atvērto durvju dienu sestdien, 29. martā, Dzirciema ielā 16, Rīgā! Ikvienam interesentam būs iespēja tikties ar studiju programmu veidotājiem un vadītājiem, lai individuāli pārrunātu studiju kursu saturu un iespējas studiju grafiku pielāgot darba ritmam.

Universitātes maģistra studiju programmu vadītāji ir sabiedrībā zināmi intelektuāļi un savas jomas starptautiski atzīti eksperti, piemēram, starptautisko attiecību eksperts Andris Sprūds, sociālantropologs Klāvs Sedlenieks, uzturzinātniece Lolita Neimane, policijas ģenerālis Aldis Lieljuksis, starptautiskās ekonomikas eksperts Dainis Zelmenis, medicīnas vadības eksperte Daiga Behmane, vēsturnieks Valters Ščerbinskis, psiholoģe Kristīne Mārtinsone un mediju eksperte Ilva Skulte. Kopumā 20 maģistra studiju programmu vadītāji aprunāsies ar jums neformālā gaisotnē 29. martā.

Rīgas Stradiņa universitāte šogad piedāvā arī trīs jaunas maģistra studiju programmas - starptautisko maģistra studiju programmu "Sociālais darbs", akadēmisko maģistra studiju programmu "Rehabilitācija" un profesionālā maģistra studiju programmu "Supervīzija", kas ir vienīgā šāda studiju programma Latvijā.

Vairāk par Rīgas Stradiņa universitātes Atvērto durvju dienu topošajiem maģistriem lasiet ŠEIT.

Rīgas Stradiņa universitāte ir viena no modernākajām augstākās izglītības iestādēm Baltijā. Tās 10 fakultātēs līdzās medicīnas un veselības aprūpes studijām jau 12 gadus iespējams apgūt dažādas modernas sociālo zinātņu studiju programmas. Universitātē pašlaik studē 7120 studentu, to skaitā vairāk nekā 1160 ir ārvalstu studenti. Papildu informācija par Rīgas Stradiņa universitāti pieejama mājaslapā www.rsu.lv. Sekot līdzi Rīgas Stradiņa universitātes jaunumiem var arī sociālajos tīklos Twitter, Facebook, Draugiem.lv un YouTube

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!