Foto: Publicitātes attēli
Rīgā atklāta starptautiska līmeņa "Frizieru mākslas mācību studija", kurā sagatavo augsta līmeņa salonu biznesa meistarus. Jaunatvērtā studija ir Sergeja Zvereva friziermākslas akadēmijas filiāle, kas ietilpst vispasaules frizieru organizācijā.

Frizieru mākslas mācību studijā apmācības tiks organizētas visās specialitātēs, kuras ir pieprasītas skaistumkopšanas salonos un ir tendētas uz cilvēkiem, kuri mīl modi un skaistumu. Programmas  izstrādātas, ņemot vērā mūsdienu auditorijas vēlmes un prasības.

Mācības Frizieru mākslas studijā ļaus īsā laikā apgūt darba tirgū pieprasītu profesiju un saņemt atbalstu, iekārtojoties darbā Latvijā, pārējās Eiropas valstīs un Krievijā.

Apmācības procesā liels uzsvars paredzēts uz praktiskajām nodarbībām un meistarklasēm. Pasniedzēju vidū - top-stilisti no Latvijas, Armēnijas, Krievijas, Vācijas, - Eiropas un Pasaules čempionātu galveno balvu ieguvēji, kā arī starptautisku konkursu laureāti.

Mācību laikā audzēkņi tiek nodrošināti ar pazīstamu pasaules brenda produkciju un preparātiem (CHI) (Baltic), kas ir līderis Latvijas friziermākslas tirgū.

Šobrīd Frizieru mākslas mācību studijā iespējams apgūt friziermākslu un kosmetoloģiju, iegūt manikīra - pedikīra speciālista, kā arī vizāžista kvalifikāciju. Tāpat mācību studija piedāvā arī kvalifikācijas līmeņa celšanas apmācības visām minētajām specialitātēm.

Apmācību sākums ir atkarīgs no pretendentu skaita, mācības notiks latviešu un krievu valodās.

Plašāka informācija par Frizieru mākslas mācību studiju - Facebook.

Pieteikšanās pa tālruni +371 29591084
Adrese: Stabu iela 92, Rīga
E-pasts: f.m.m.studija1@gmail.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!