Jūsu uzņēmums sekmīgi attīstās? Jūsu klientu skaits arvien palielinās? Strauji pieaug informācijas apjoms? Jūs vairs nespējat laikus izvērtēt tirdzniecības aktivitātes, uzņēmuma veiktspēju, pārdošanas un apkalpošanas rādītājus? Tādā gadījumā jums nepieciešams jauns biznesa pārvaldības risinājums, kas ļauj ātrāk reaģēt uz klientu un tirgus prasībām.
Tādēļ Microsoft ir radījis Jūsu vajadzībām ērti pielāgojamu klientu attiecību vadības sistēmu Microsoft Business Solutions CRM. Tā ir vienkārši izmantojama un prasa nelielu sākotnējo ieguldījumu, tādēļ īpaši piemērota maziem un vidējiem uzņēmumiem.

Ielūdzam Jūs uz Microsoft Latvia, Ernst&Young un Microsoft sertificētā partnera Hortus Digital kopīgi rīkoto semināru “Klienti mūsu uzmanības lokā: Microsoft CRM piedāvātās iespējas klientu attiecību pārvaldībā”. Seminārs notiks 2005. gada 17. martā plkst. 14.00 viesnīcas Reval Hotel Latvija konferenču zālē Sigma, Rīgā, Elizabetes ielā 55.

Ar Microsoft Business Solutions – CRM palīdzību Jūs varat:
• ērti apkopot un atlasīt informāciju par saviem klientiem;
• plānot uz potenciālo klientu grupu vērstas kampaņas;
• operatīvi sekot visām darbībām ar katru atsevišķu klientu;
• veidot individuālu pieeju katram klientam;
• izstrādāt efektīvus tirdzniecības plānus;
• izdarīt prognozes un salīdzināt tās ar paveikto;
• automatizēt darbu ar lielu auditoriju.

Palieliniet pārdošanas apjomu, uzlabojiet sadarbību ar esošajiem klientiem un iegūstiet jaunus, paplašiniet tirgus daļu un gūstiet vairāk peļņas! Ja vēlaties sīkāk uzzināt par Microsoft Business Solutions – CRM, nāciet uz semināru!

Semināra dienaskārtība:

13.30 – 14.00 Dalībnieku ierašanās un reģistrācija.
14.00 – 14.20 Semināra atklāšana: Microsoft CRM – jauns produkts Latvijas tirgū (Microsoft Latvia).
14.20 – 15.10 Klientu attiecību pārvaldības sistēmas nepieciešamība uzņēmumā – kādēļ mūsdienīgam uzņēmumam vajadzīgs CRM? (Ernst&Young).
15.10 – 15.20 Microsoft stratēģija attiecībā uz Microsoft CRM (Microsoft Latvia).
15.20 – 15.50 Kafijas pauze.
15.50 – 17.30 Microsoft CRM programmatūras iespēju demonstrācija.
17.30 – 18.00 Jautājumi un atbildes, diskusijas.

Līdzdalībai seminārā lūdzam pieteikties pa bezmaksas tālruni 8003070 vai rakstot uz e-pasta adresi v-inukst@microsoft.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!