Foto: Valsts policija
Šā gada 11.septembrī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa darbinieki uz autoceļa Rēzekne – Jēkabpils apturēja automašīnu "VW Transporter", kurā tika pārvadātas 53 kastes jeb 530 000 cigaretes "Bayron" bez Latvijas akcīzes markām, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Jēkabpils iecirknī par šo faktu uzsāks kriminālprocess, kas kā sodu paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Par šī nozieguma izdarīšanu ir aizturēta viena persona - 1978.gadā dzimušais Rīgas iedzīvotājs, kas agrāk jau bija nonācis policijas redzeslokā pār līdzīgiem likumpārkāpumiem un ir četras reizes tiesāts par noziedzīgām darbībām ar narkotiskām vielām un nelikumīgo akcizēto preču jomā.

Savukārt 15.septembrī Jēkabpilī 1967.gadā dzimušā dzīvesvietā policijas darbinieki atsavināja 1100 cigarešu „Fest", „Premier" un „Winston" bez Latvijas akcīzes markām papildus tam vēl vīrieša dzīvesvietā izņēma 5,85 litrus nelegālā alkohola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!