Foto: Publicitātes attēli

Grūti atrast rīdzinieku, kurš vēl nav pievērsis uzmanību spilgtajām SUBWAY izkārtnēm. Pusgada laikā Rīgā ir atvērti 6 SUBWAY restorāni, gan Vecrīgā un pilsētas centrā, gan arī lielākajos tirdzniecības centros. Jūlijā tiks atklāts septītais SUBWAY restorāns Latvijā. Tas atradīsies degvielas uzpildes stacijā "Total" Inčukalnā uz Rīga-Sigulda šosejas.

SUBWAY būtiski atšķiras no citiem ātrās ēdināšanas restorāniem, pirmkārt, ar to, ka tā klienti var paši pārvaldīt sendviču un salātu pagatavošanas procesu.

SUBWAY restorānā tu esi ne tikai pircējs - tu esi šefpavārs un tev jāizvēlas, ko tieši likt sendvičā. Protams, mūsu ēdienkartē ir vairāk nekā 10 veidu sendviču ar dažādām sastāvdaļām, bet, ja tev gribas sakombinēt savu variantu – laipni lūdzam!

Var izvēlēties ne tikai pildījumu, bet arī vienu no pieciem maizes veidiem, kas tiek cepta restorānos tavā acu priekšā. Saliec uz maizes visu, kas tev garšo: gaļu, dārzeņus un, protams, sieru. Kad sendviča komplektācija ir pabeigta - to cep cepeškrāsnī, un tu saņem kraukšķīgu sendviču ar sulīgu pildījumu, kurš izveidots pēc tavām vēlmēm.

Stop, neaizmirsti par mērci - padari savu sendviču vēl garšīgāku! Ja šodien vēlies kaut ko vieglāku - pagatavosim salātus no Tevis izvēlētajām sastāvdaļām. Arī par saldo ēdienu SUBWAY restorānos ir padomāts. Svaigi cepti cepumi un aromātiska kafija kļūs par Tava rīta prieku un laba garastāvokļa pamatu visai dienai.

SUBWAY rūpējās arī par tiem, kuri vēlas pabarot draugus ballītē, dodas uz pikniku vai vēlas oriģinālā veidā pacienāt ciemiņus svētkos. Mēs vienmēr pagatavosim Jūsu iecienītākos sendvičus, salātus un desertus pusdienām birojā, vakariņām ģimenes lokā mājās, dzimšanas dienas ballītēm un citiem svarīgiem notikumiem.

Katrā no restorāniem var pasūtīt sendviču plates ar dažādiem pildījumiem un baudīt tās lieliskā kompānijā. Pēc tam, kad visi sendviči būs apēsti, sāksies tējas baudīšanas laiks, tāpēc liels trauks ar aromātiskiem, svaigi ceptiem cepumiem pārvērtīs pavadīto laiku par īstiem svētkiem.

SUBWAY sendviči ir ne tikai garšīgi, bet arī piemēroti tiem, kuri ievēro veselīga uztura principus. Produktu kvalitāte, no kuriem tiek pagatavoti sendviči, mums ir ārkārtīgi svarīga.

SUBWAY sendvičus augsti vērtē arī Latvijas sportisti, piemēram, Latvijas Futbola federācija - viens no mūsu pastāvīgajiem klientiem.

SUBWAY restorānu adreses Rīgā: https://www.facebook.com/subwaylatvijaofficial/

Vairāk informācijas par akcijām, īpašiem piedāvājumiem un jaunumiem var atrast
mūsu lapā Facebook.

SUBWAY - vienmēr svaigi, vienmēr lieliski! Izbaudi tieši to garšu, kuru kārojas patlaban!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!