Mazlietota auto meklēšana - līdz 3 gadiem un ar garantiju, aizņem pietiekoši daudz laika. Vispirms ir jāsaprot, no kurienes vēlaties savu auto - no ārzemēm, vai tepat Latvijā brauktu. Ārzemēs t.i. Rietumeiropas valstīs lietota automašīna, ierasti, ir daudz labākā stāvoklī nekā gadu lietota Latvijā. Tāpēc, visai bieži, tā tiek meklēta, piemēram, Vācijā vai kādā citā valstī, kas atrašanas procesu sarežģī, jo nav iespējams klātienē auto pārbaudīt. Tāpat arī ir nepieciešami visai lieli papildus izdevumi, lai aizbrauktu noskatīto auto novērtēt uz vietas. Kādi ir risinājumi?

Autosalona BALTIE jaunu vai mazlietotu (ar garantiju) un premium auto pārdevējs Jānis Bērziņš dalās pieredzē, kā notiek BALTIE pārdoto auto atrašana atbilstoši klienta vēlmēm.

AUTO MEKLĒ PROFESIONAĻI
Visiem šķiet, ka auto atrašana aprobežojas ar divu pogu nospiešanu kādā no interneta meklēšanas rīkiem, bet, patiesību sakot, tik vienkārši nemaz nav.

Viss meklēšanas process BALTIE sākas ar auto tirdzniecības tīkliem, kur ir pieejams liels daudzums automašīnu. Lai nonāktu līdz pircēja vēlmēm, atbilstošam auto tiek veikti sekojoši soļi:

  • atlasīti auto, kas atbilst konkrētām vēlmēm atbilstošai specifikācijai un papildaprīkojuma vēlmēm;
  • sazvanīti atlasīto automašīnu pārdevēji, lai pārliecinātos, ka konkrētais auto patiešām ir realizācijā (bieži ir sastopami viltus sludinājumi vai arī auto jau ir pārdots);
  • tiek pieprasīts auto defektācijas akts no pārdevēja (švīkas, buktes, slēptie defekti, vai nav bijis smēķētāju auto utt.);
  • tiek pārbaudīts auto patiesais nobraukums pēc oficiālo dīleru datubāzēm;
  • auto klātienē apskata BALTIE speciālists, lai pārliecinātos, ka viss atbilst pircēja vēlmēm un defektācijas aktam;
  • tiek noslēgts pārdošanas līgums ar auto pārdevēju;
  • auto tiek piegādāts uz BALTIE salonu Latvijā, kur tiek veikta pirmspārdošanas sagatavošana un pārbaudīšana autorizētā servisā.

ŠEIT aplūkojami pašlaik Rīgā un Vācijā pieejamie auto.


5 ATZIŅAS, JA VISU VĒLATIES DARĪT PAŠI
Tiem mazlietotu (ar garantiju) un premium segmenta auto kārotājiem, kuri šo procesu vēlas veikt pašu spēkiem, Jānis Bērziņš iesaka rīkoties sekojoši:

Pirmkārt. Pārbaudiet pārdevēju, jo ne visi internetā pieejamie pārdevēji ir licencēti auto tirdzniecībai, kas nozīmē, ka pastāv liels risks iegādāties auto ar slēptiem defektiem, nepatiesu nobraukumu vai pat auto ar neskaidru izcelsmi (īpaši bieži sastopama situācija ar premium segmenta auto).

Otrkārt. Pārliecinieties, ka ar auto viss ir kārtībā un tā stāvoklis atbilst sludinājumā aprakstītajam.

Treškārt. Atlasiet vismaz 3-5 auto atbilstoši savām vēlmēm, lai, aizbraucot uz citu valsti, nav jāatgriežas tukšā vai jāpērk auto, kas īsti neatbilst jūsu vēlmēm.

Ceturtkārt. Meklējiet katru dienu, jo labākie piedāvājumi tiek pārdoti 1 dienas laikā.

Piektkārt. Ja tomēr vēlaties ieekonomēt savu laiku un arī finanses - vērsieties pie BALTIE un jums piemeklēs atbilstošu auto, jo tas ir bez maksas

Noskaidrot auto iegādes iespējas un saņemt piedāvājumu no BALTIE iespējams ŠEIT

Autosalons BALTIE piedāvā palīdzēt atrast auto un piegādāt to no Vācijas, iemaksājot tikai 20% no auto vērtības. Auto iegāde izvērtīsies par vieglu, ērtu, prieka pilnu un gandarījumu sniedzošu notikumu! Vairāk uzzini www.baltie.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!